• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde kanamam varmış ?! Yardım edin

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
Bugün kontrole gittim. 8 hafta 1 günlük hamileyim. Bebeğin gelişiminde hiç bir sorun yok ama rahimde kanamam varmış. Ağrın var mı dedi yok dedim kanama lekelenme oldu mu dedi hayır dedim. Progestan 100 mg verdi istirahat et cinsel ilişki yasak dedi. Ben çok korkuyorum. Böyle başına gelen iyileşen oldu mu? Ağlamamak için tuttum kendimi o an.

Bugün kontrole gittim. 8 hafta 1 günlük hamileyim. Bebeğin gelişiminde hiç bir sorun yok ama rahimde kanamam varmış. Ağrın var mı dedi yok dedim kanama lekelenme oldu mu dedi hayır dedim. Progestan 100 mg verdi istirahat et cinsel ilişki yasak dedi. Ben çok korkuyorum. Böyle başına gelen iyileşen oldu mu? Ağlamamak için tuttum kendimi o an.
5.haftamda başladı kanama gibi kahve lekelenmem 11.haftama kadar ara ara devam etti ,progestan kullandım 13.haftaya kadar ,bol bol dinlen kendini yorma iş falan yapma birşey olmaz inş Allahın izniyle.saglıkla gelsin bebişin :KK68:

5.haftamda başladı kanama gibi kahve lekelenmem 11.haftama kadar ara ara devam etti ,progestan kullandım 13.haftaya kadar ,bol bol dinlen kendini yorma iş falan yapma birşey olmaz inş Allahın izniyle.saglıkla gelsin bebişin :KK68:
Çok korkuyorum umarım bir şey olmaz dediğiniz gibi. Aklımdan atamıyorum :KK61:

Canım kaderimiz aynı...yazdıklarının aynısı bende oldu.yeni geldim.doktordan içte kanama var dedi.camasarina leke gel dimi dedi.yatacaksin 15 gün dedi.bende korkuyorum açıkçası ben 6 hafta 4 günlüğüm.sitres yok dedi.dinlebirsen birşey olmaz dedi.

Canım kaderimiz aynı...yazdıklarının aynısı bende oldu.yeni geldim.doktordan içte kanama var dedi.camasarina leke gel dimi dedi.yatacaksin 15 gün dedi.bende korkuyorum açıkçası ben 6 hafta 4 günlüğüm.sitres yok dedi.dinlebirsen birşey olmaz dedi.
Dinlenince bir şey olmuyorsa eğer yani bunu dediyse bile içime umut doğdu şuan benim doktorum rahatlatacak bir kelime kullanmadı :/ kötü de konuşmadı ama ne bileyim böyle hayal etmemiştim şimdi birdaha ki kontrole kadar içim rahat etmez ki. Hep iç çamaşırımı kontrol etmeye giderim lavaboya. :(

Dinlenince bir şey olmuyorsa eğer yani bunu dediyse bile içime umut doğdu şuan benim doktorum rahatlatacak bir kelime kullanmadı :/ kötü de konuşmadı ama ne bileyim böyle hayal etmemiştim şimdi birdaha ki kontrole kadar içim rahat etmez ki. Hep iç çamaşırımı kontrol etmeye giderim lavaboya. :KK43:
Dinlenirken yatarsan birşey olmaz dedi bak bana bir arkadaş birşey yazdı sana gönderiyorum şimdi sen de çok rahatlayacaksin allahın izniyle ikimizde bebişlerimizi kucagımıza alacaz

Dinlenince bir şey olmuyorsa eğer yani bunu dediyse bile içime umut doğdu şuan benim doktorum rahatlatacak bir kelime kullanmadı :/ kötü de konuşmadı ama ne bileyim böyle hayal etmemiştim şimdi birdaha ki kontrole kadar içim rahat etmez ki. Hep iç çamaşırımı kontrol etmeye giderim lavaboya. :KK43:
Ne kadar korkutmuş doktorun seni.. Kadınların %30 u hamileliklerinde bu sorunu yaşarmış. Ben de yaşadım. 6 haftalıkken doktor kese çevrende kanama alanları var demişti ilk çocuğumda. 12. Haftamda hiçbir şey kalmamıştı. Maşallah oğlum 3,5 yaşında. Allah'ın izniyle her şey güzel olacak merak etme bak arkadaş bunu yazdı. Rahat ol.rahst olmazsan bebiş de huxursuzlanir.

Şuan içim biraz olsun rahatladı gerçekten.. İnşallah geçer en kısa zamanda ikimizinde :( Böyle bunu yaşayan ve sağlıkla kucağına alan kişileri duyunca en azında insanın psikolojisi düzeliyo :/ bu arada sana da progestan yazdı mı doktorun?

Şuan içim biraz olsun rahatladı gerçekten.. İnşallah geçer en kısa zamanda ikimizinde :KK43: Böyle bunu yaşayan ve sağlıkla kucağına alan kişileri duyunca en azında insanın psikolojisi düzeliyo :/ bu arada sana da progestan yazdı mı doktorun?
Tabiki de ben igne yedim.gunde iki defa da progestan alıyorum

İnan bu durumu yaşamayan nerdeyse yoktur.. yapman gereken tek şey sakin olmak.. bende yaşadım o haftalarda ve şuan şükürler olsunki bu haftaya kadar sağsalim geldim.. üstelik benim plasenta Rahmi kapatıyordu ve Allah korusun aniden hiç bişey yokken ayrılma olasılığı vardı.. ama ben inancımı Allah'a güvenimi asla kaybetmedim.. zaten sonra herşey yoluna giriyor :) yapman gereken tek şey tevekkül ve bol dua :) Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

İnan bu durumu yaşamayan nerdeyse yoktur.. yapman gereken tek şey sakin olmak.. bende yaşadım o haftalarda ve şuan şükürler olsunki bu haftaya kadar sağsalim geldim.. üstelik benim plasenta Rahmi kapatıyordu ve Allah korusun aniden hiç bişey yokken ayrılma olasılığı vardı.. ama ben inancımı Allah'a güvenimi asla kaybetmedim.. zaten sonra herşey yoluna giriyor :) yapman gereken tek şey tevekkül ve bol dua :) Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Böyle duymak bir yandan rahatlatıyorken bir yanım hala korku içinde istemsiz :KK43: Umarim Allahim kabul eder dualarımı. Insallah ben de sizin gibi o haftalara geldigim gunleri gorurum :nazar:

Bende yaşadım aynı şeyi ara ara lekelenme tarzında bazende biraz daha fazla kanama oluyodu. İçerde kanama alanı vardı yattım hiç iş yapmadım. Çok şükür 13 haftaya geldik.kayboldu kanama alanı

Bende yaşadım aynı şeyi ara ara lekelenme tarzında bazende biraz daha fazla kanama oluyodu. İçerde kanama alanı vardı yattım hiç iş yapmadım. Çok şükür 13 haftaya geldik.kayboldu kanama alanı
Ozaman çok endişe edilecek bir şey değil sanırım yani gecebilen bir şey galiba, eve geldiğimden beri arastiriyorum yaşayan herkes olumlu şeyler yazmiş. Insallah hamileliginiz saglikli bicimde ilerlemeye devam eder

Ozaman çok endişe edilecek bir şey değil sanırım yani gecebilen bir şey galiba, eve geldiğimden beri arastiriyorum yaşayan herkes olumlu şeyler yazmiş. Insallah hamileliginiz saglikli bicimde ilerlemeye devam eder
Amin canım inşallah. Bol su içip yatacaksın bunun tek çaresi bu

Back