Arkadaşlar ...moralim çok bozuk bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum....2 gün önce rutin kontrole gittim jinekoloğuma...adetime 4 gün vardı ..adam şok olmuş bir şekilde rahimde aşırı bir kalınlaşma var bu ne böyle dedi ..hamilelik falan mı var dedi? bende bilmiyorum daha adetime 4 gün var dedim ...siz söyleyeceksiniz dedim ..başka bir şey demedi bu konuda ...kistim çıkmış yine onu gösterdi 9 haziranda adet olsanda olmasan da gel dedi doppler mi dedi ama tam anlamadım ne dediğini bunu dedi sanırım onu yapalım dedi ki onu niye yapıcak anlamadım.........25 günde bir adet oluyorum ,30 yaşındayım..bebek için uğraşıyorum uzun zamandır ...
ama kan testi falan yaptır demedi bana gebelik için var mı yok mu diye? internetten okudum gelince dehşete kapıldım rahim kalınlaşması kanser v.s diyorlar ... ama benim adetlerim çok düzenlidir başka bir şikayetim yok ...
bu ne anlama geliyor
ayın 9 u olmaz artık bana ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ama kan testi falan yaptır demedi bana gebelik için var mı yok mu diye? internetten okudum gelince dehşete kapıldım rahim kalınlaşması kanser v.s diyorlar ... ama benim adetlerim çok düzenlidir başka bir şikayetim yok ...
bu ne anlama geliyor
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)