Rahimde basınç, bel ağrısı, regl sancısı.

Lady Guinevere

ne bilim ya…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
10.555
9.042
168
29
Kızlar iyi aksamlar. Bu konuyu korka korka açıyorum aslında.
2.5 ay önce doğum yaptım. ilk 2 ay esimle ilişki olmadı cünkü dikiş yerimde ağrı ve hafif kanamam vardı. Doktora gittim ve fazla iyileşme diye bir durum yaşadığımı, dikiş yerinde fazladan doku büyüdüğünü söyledi ve muayene sırasında bu dokuyu temizledi. Artık her sey normal çok sükür.

Bu durumdan sonra 3 kez ilişki oldu. üçünde de prezervatif ile korunduk. Ama ilkinde prezervatif biraz kücük gelmişti. Sonrasında baktık kaçak, yırtık vs göremedik biz. Bu arada ilk reglim 53.günde oldu. Ondan sonra tekrar regl olmadım, emziriyorum zaten.

2 gündür regl sancım, oturup kalkarken rahimde basınç ve bel ağrım var. İlk gebeliğimi göğüs ağrısı ile hissetmistim ama su an zaten emzirdiğim için bir saat gec emzirsem göğüs ağrım oluyor. Bu durumu yaşayan var mı? Doğumdan sonra defalarca komtrole gittim bu arada. En son doğumdan 2 ay sonra gittim ve doktorum rahmin tamamen toparlandığını söyledi. Eğer öyleyse neden bunları yaşıyor olabilirim? Bu sekilde korunup, aktif olarak emzirirken gebe kalan var mı?

İlk bebeğim ve beni çok zorluyor. Tekrar bi gebeliği kaldıracak psikolojide değilim malesef ki bu kadar erken kimse kaldıramaz diye düsünüyorum.

İyi akşamlar çok geçmiş olsun adetiniz gecikirse bir test yaparsınız stres yapmamaya çalışın adetiniz gecikmesin böyle endişeler çok oluyor bebek küçükken

Bayadır ne durumdasın diye seni merak ediyordum iyi olmana sevindim. Bence hissettiğin şeyler normal. Her ne kadar rahim toparlansa da hormon dengesi vs 1-2 senede ancak kendine geliyor. Regl düzeni bozuluyor ve düzelmesi biraz zaman alıyor, doğurduktan sonra 1 sene regl görmeyen kadınlar var. Vücut dengesini bulmaya çalışıyordur, strese sokma kendini

İyi akşamlar çok geçmiş olsun adetiniz gecikirse bir test yaparsınız stres yapmamaya çalışın adetiniz gecikmesin böyle endişeler çok oluyor bebek küçükken
emzirdiğim için ne zaman regl olucağımı bilmiyorum ki son reglimin üzerinden bir aydan biraz fazla gecti. normalde 28 günde bir regl olurdum gebelik öncesinde.

inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…