• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde ağrı

pamuk musun nesin

Şimdiden başka zaman yok
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
21.319
En iyi cevaplar
1
64.712
548
Merhaba hanımlar, size sormak istedigim bir sey var. Adetim biteli 3 gun oluyor. Bu 3 gün boyunca rahmim oldugunu hissettigim yerde karincalanma tatli tatli agri hissediyorum. Gazım varmis gibi bir his oluyor. Bazen yumurtaliklarda batma oluyor. Eşim yatağı sarsarak yatsa rahim oldugunu dusundugum noktada hafif agri oluyor. Ilk kez basima geldigi icin ne oldugunu anlayamiyorum. Adetim de normalden 4 gun fazla sürdü. 11 gün sürdü. Son 3 4 aydir 20 30 gun gecikirken, bu ay 5 gun gecikmeyle oldu. Onda da gebelik şuphesi yasadigim icin stresten geciktim diye düşünüyorum. Tecrubeli, bilgi sahibi hanimlardan yanit bekliyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. 🌸🤍

Korunmayı bırakınca biraz afallar vücut. Bir de vajinismus hikayen yeni bitmişti senin başkasıyla karıştırmıyorsam. Yakın zamanda bakılmadıysa hormonlarına baktırabilirsin.

Korunmayı bırakınca biraz afallar vücut. Bir de vajinismus hikayen yeni bitmişti senin başkasıyla karıştırmıyorsam. Yakın zamanda bakılmadıysa hormonlarına baktırabilirsin.
Evet evet dogru hatirladin. Firsat buldugum an muayene olacağım. Bir suredir aklimda bu. Tesekkur ederim Merve💙

Back