Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebe kalmaniza engel olacagini sanmiyorum. Neticede yukarda havada asili durmuyor, tuplerinize bagliArkadaslar rahmi yukarda olan veya bole biseyle karsilasan varmi benim rahmin yukarda oldugu icin gebe kalamiyorum bole bu durumla karsilasan varmi varsa ne yaptiniz
Yok canim iste engel 5 yildir cocugum olmuyordu doktorlara gittim surekli biseyin yok diyodu ben bole hani eski kadinlarin uyguladigi ilaclar varmis bunun icin ebeye gittim ilaci kullandim o ay icerisinde hamile kaldim rahmin yukarda oldugu icin erkegin spermi ulasmadigini soyledi suan yine olmuyor cocugum..Gebe kalmaniza engel olacagini sanmiyorum. Neticede yukarda havada asili durmuyor, tuplerinize bagli
İki gün önce komşum dediki dogumdan falan bahsediyorduk 6 bucuk yıl çocuğum olmadi sonra oldu arka arkaya hamile kaldim 4 yil boyunca dedi doktora gittim rahmim yukarda ve dar olduğu icin sütten kesilir kesilmez kaldigimi söyledi demişti benden söylemesiArkadaslar rahmi yukarda olan veya bole biseyle karsilasan varmi benim rahmin yukarda oldugu icin gebe kalamiyorum bole bu durumla karsilasan varmi varsa ne yaptiniz
Hm anladim canim suan yine olmuyor cocugum istiýorum ama olmuyorİki gün önce komşum dediki dogumdan falan bahsediyorduk 6 bucuk yıl çocuğum olmadi sonra oldu arka arkaya hamile kaldim 4 yil boyunca dedi doktora gittim rahmim yukarda ve dar olduğu icin sütten kesilir kesilmez kaldigimi söyledi demişti benden söylemesi
Benimde rahim assagida dar benimde olmuyor yapacak birşey yok Allahim ne zaman takdir ederse o zaman olacak bizimdeHm anladim canim suan yine olmuyor cocugum istiýorum ama olmuyor
Benim bi tane var sukur canim ben bi tane daha olsun diye cabaladim ama Rabbim ins en kisa surede sana nasip etsin....Benimde rahim assagida dar benimde olmuyor yapacak birşey yok Allahim ne zaman takdir ederse o zaman olacak bizimde
Amin ben bi kere tattim o duyguyu ama kısa sürdü inşallah bende gebe kalirim sizin gibi evladimi kucağıma almak nasip olurBenim bi tane var sukur canim ben bi tane daha olsun diye cabaladim ama Rabbim ins en kisa surede sana nasip etsin....
Ins cnm insAmin ben bi kere tattim o duyguyu ama kısa sürdü inşallah bende gebe kalirim sizin gibi evladimi kucağıma almak nasip olur
Gittim bu ay yne ondan kullandim cnm bu yuzden bu ay 3 gun gecti test yapiyorum 2. Cizgi çok silik cikiyo ve sonra Dan kayboluyo bu çizgi 5 gundurde srekli karnima ara ara agrilar griyo ozlkle geceleri bu yuzden kafam cok karisiyor ZatenAşılama yapılabilir bu durumda sanırım
Ebeden aldığınız karışım neydi ondan kullansanız tekrar