''Rahim Yırtılması'' hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olun

_Bertaraff

Artık Bende Anneyim:)
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
68
1
611
Kocaeli
Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim geçen hafta doktora keseyi görmek için gittiğimizde doktor ultrasyonda rahimde yırtılma gördü doğuştan dedi.. ve bu ilk doğumum olcak inşallah, ..bize sadece, erken doğum olabilir dedi..internetten birkaç siteye baktım aşırı kanama olabilir yazıyor.. Çoğul gebelikte güçlü kasılmalar, şiddetli karın ağrısı hatta iç kanamaya kadar riskler saymışlar bu sitede bir doktorun sitesi.. bunları okuyunca insan ister istemez kötü oluyor
Bu perşembe kontrolümüz var tekrar, doktora sormam gerekiyor ayrıntılı .. Sizden yardımcı olmanızı bekliyorum böyle bişey duyan veya başına gelen varsa lütfen yazsın şimdiden teşekkürler..

ne yazıkki bi bilgim yok ama ben birşey sormak istiyorum sana hamilelik önce rahim filmi çekilme durumun oldumu eğer çekildiysen orada belli olmadımı zaten çekilmediysen çocuk olduysa bilemezsin ama neyse sen sıkma canını doktoruna iyice sor zaten ne seni ne bebeğini tehlikeye atmazlar hem olmazsa sezaryan yapılır herhalde

yok hayır rahim filmi çekilmedi doktor sadece ultrasonda gördü ayrıntılı inceledi yumurtalıklara bile baktı herşey normal de yırtık var dedi endişelendim işte.. bende öyle tahmin ediyorum ama bakalım bir arkadaş da öenmli bişey değil çoğu kişide olan bişey o dedi onu da dün öğrendim bakalım doktor nasıl yönlendircek veya ne dicek.. cevap için teşekkürler sevil

hiç duymadım ama rahim yırtılması çok zorlamkatan oluyorr diye duymuştum yanlış kürdejtan çogul gebelik vs..

Çok yıllar geçmiş üstünden ama merak ettim bebeğinizi sağlıkla aldınız mı inşallah kucağınıza. Bende 24 haftalık yaşadım rahim yırtılması iç kanama geçirdim bebeğim karnımda öldü kalbim durdu ağır bir ameliyat ile bebeğim alındı bir daha hamile kalır mıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…