Rahim yapismasina dikkat

Zenanim23

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
60
21
37
Arkadaslar yaklasik 5 ay once ozel bir hastanede normal dogum yaptim.gebelik suresince midemde reflu olmasi nedeniyle kotu ge en bir gebelik surecim oldu. Dogal olarak duzenli bir doktora gidip kontrol olamadim surekli acile kalktim ve hastaneden gebeligin basinda yeterince biktim yok dis gebelik yok mide yarasi derken normal sureci takip edemedim fazla kilo alamadim ve karnimda fazla buyumedi. Dogumumu tesadufi olarak tanistigim bir doktor yaptirdi tinaztepe ozel hastanesinde ve acilmam rahat oldu dogum bitti derken bebegin esi dedigimiz döş 1 saat beklenmesine ragmen düsmedi daha sonra doktorun tekrar kontrol etmesiyle döşümün rahmime yapistigi farkedildi bu sekilde normal dogum yapmam aslinda cok tehlikeliymis bu gibi gebelerin sezeryan dogum yapmasi gerekiyormus fakat ben devamli olarak tek bir doktora gorunmedigim icin bu farkedilememisti son iki aydada cocugun yeri cok dar oldugu icin muayenelerde cikmiyordu. Cok sukur doktorum tecrubeli bi doktor cikti ve rahmim yirtilmadan dosu aldi fakat dikkat etmeyip doşü cekmis olsa rahmim yirtilabilir ve bir daha cocuk sahibi olamayabilirdim .Ilk gebeligim di anneleri uyarmak istedim doktor muayenelerinizi kacirmayin ve hep ayni doktora gitmeyi ihmal etmeyinki takip kolaylassin.

X