Rahim ve gebelik

Emoji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
109
40
35
Kızlarr lütfen yardım..ben enson 10agustosta adet oldum.6.gun itibarn kahverengi kuru sekilde lekelenme basladi 10 gün fln dr polip var dedi duphaston hap verdi o hap kanamaya cevirdi.hap bitti normal adet tarihimn 2.gun gittim dr.a ama kanama kesilmedigi icin adetmiydm bilmiyorum.usgde kese var dedi test negatif cikti.kanpıhtidir o dedi.cyclo-progynova hap verdi.1.tablet sadece beyazlari sabah aksam ictim 2.hapta kanama kesildi.kan pıhtısı dediği düsmedi bile.simdi 2.kutuya basladim hepsini gunde 1 icicekmişim.ama çevrem beni şüphelendiriyor hamile olabilrsin diye.adet gunu test cikmamistir dio.kafam karışık olabilrmi acaba test negatif ama kese gözukebilirmi.lutfen yardim yaaae

Kimse yokmu yaaa kızlaarr...lütfen yardım.tekrar test yapsam kesin sonuç alırmıyım.sonuçta kan testini yaptirdgmda hem kanamam vardı hemde normal adet günümn 1 yada 2. Günüydü.var olupta ozamn çıkmamıs olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…