Rahim ultrasonu ve aşılama nedir nasil oluyor ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.252
4.211
133
Arkadaslar herkez gibi bende gebelik istiyorum ara ara kadin doguma gidip kontrol ediliordum ama 1 senedir gebelik olmadigi icin daha iyi bi hastanede eşimle tedawiye başlicaz eşimin sperim testi olucak bana ise bu ay adetinin 3 gunu gel kan alalim rahim ultrasonu randevusu al sorun cikmazsa aşilama yapicaz dediler ilk kez böle bisey yaşicam bilgisi olan bilgi verebilirmi merak ediyorum acıyomu ?? Aşilama ne zaman olur ? 3 keremi yapiolar ?
Aşilama nasil oluyo yani herseyi bi ayin icindemi yapicaklar ?
Asilama nasil oluyo tup bebek tedawisimi demek oluyo bu ay cok kafam karisti korkuorum cokda istiorum gebelik dibe vurdugum bi dönemdeyim moralim cok bozuk yardimci olursaniz cok sewinirim⚘🤲🙏

"Rahim ultrasonu nedir", "Rahim filmi nedir" ve "aşılama nedir" diye google'a yazarsanız uzuuun uzuuun birçok açıklama okuyabilirsiniz.

Aşılama tecrübesi olanlara bir şeyler sormak içinse forumun arama kısmına "aşılama yaptıranlar", "aşılama süreci" gibi şeyler yazıp arama yapabilirsiniz.

Azıcık araştırmacı olun, internet bu bilgilerle dolu bacım yaa..

"Rahim ultrasonu nedir", "Rahim filmi nedir" ve "aşılama nedir" diye google'a yazarsanız uzuuun uzuuun birçok açıklama okuyabilirsiniz.

Aşılama tecrübesi olanlara bir şeyler sormak içinse forumun arama kısmına "aşılama yaptıranlar", "aşılama süreci" gibi şeyler yazıp arama yapabilirsiniz.

Azıcık araştırmacı olun, internet bu bilgilerle dolu bacım yaa..
Baktim zaten neler olduguna ama yasayan bi insanin anlatimi deneyimi yazilardan daha etkili bnm icin cunku yaşayan detayli anlatiyo.
Burdanda arattirdim sure ve bnm sorularimin bi kismi yazmio bazi konularda eski , arastirioruz yani o konuda sıkınti yok konu acmak zararli degil sonucda buda bi bilgi edinmi yöntemi ögle degilmi ? Nys ts ederim yinede .

Back
X