• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim temizlenmesi ya da kürtaj tecrübesi olanlar bakabilir mi?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.418
35.476
1.123
39
25 gün önce sezeryanla doğum yaptım.fazla kanamam olmadı.aradan tam 18 gün geçmişti ki aşırı bir kanama başladı,1 saate yakın sürdü.doktor doğumdan sonra kanamamın içerde birikip pıhtılaştığını söyledi.şu an rahim onu atmaya çalışıyor ama başaramayınca kanama yapıyormuş.ilaç verdi,faydası olmazsa hastaneye yatırıp kürtajla temzileyeceğim dedi.çok korktum,böyle bir durum yaşayan var mı?zor mu?sonrasında toparlanmam ne kadar sürer.minicik bebeğim var ona bakamayacağım diye çok korkuyorum.yarın kontrolüm var sonuç belli olacak ama dayanamadım,kimse de böyle bir şey duymamış.kafam allak bullak.inşallah sizlerden bilgisi olan vardır.

sizin bahsettiğiniz kürtaj farklı.ama sanırım aynı şekilde yapılıyor ben 2 kere hamile kaldım ve bebekler ölü olduğu için kürtaj oldum.genel anestezi uygulandı bana ama sizin ki bebek değil pıhtılaşmış kan temizliği.bebek alınırken kazıtılarak alınır yada vakum yöntemi var.sanırım sizin ki vakum olacak korkmayın pipet benzeri bir şey var içerde ki şeyin yoğunluk ve büyüklüğüne göre rakamları oluyor.büyük ihtimal lokal tarz bir anestezi verilecek ve vakumlancak.ben bebek kürtajında 3 saat yattım sadece biraz halsizlik oluyor.içinizi rahat tutun böyle bir dönemde stres size ve bebeğinize hiç iyi gelmez.Allah bebeğinize uzun sağlıklı ömür versin geçmiş olsun.

Son düzenleme:
merhaba bende düşük yaptım bir ay önce kürtaj oldum genel anesteziyle zor olmadı ağrım falanda olmadı sizinki kan tem,izlemesi olduğu için zor olacanı sanmıyorum içinizi ferah tutun anestezi yaparlar zaten bişey hissetmezsiniz çok geçmiş olsun ALLAH bebeğinize uzun sağlıklı ömür versin inş

nihayet birileri gördü msjımı.
çok teşekkür ederim arkadaşlar,içimi rahatlattınız inşallah gerek kalmaz bu yönteme,gerek kalırsa da kolay bi iştir umarım.kendime dedğil bebeğime acıyorum bakamzsam diye çünkü.

Back