Rahim soğukluğu

banaderlerelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
93
37
3
31
Merhaba... Gittiğim hacamatçı kadın rahmimin soğuk olduğunu ve soğuk rahimle hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi...ısıtmak için bol bol pekmezli su iç ve ayaklarını sıcak tut dedi. Bunlar haricinde rahim soguklugunu duyan ve çözüm önerisi olan var mı?

Merhaba... Gittiğim hacamatçı kadın rahmimin soğuk olduğunu ve soğuk rahimle hamile kalmanın çok zor olduğunu söyledi...ısıtmak için bol bol pekmezli su iç ve ayaklarını sıcak tut dedi. Bunlar haricinde rahim soguklugunu duyan ve çözüm önerisi olan var mı?
Çörek otu yağıyla rahim bölgesine ve ayak bileğine masaj yap o da ısıtıyor rahimi

Geçenlerde ablamın arkadaşından duydum bunu. Henüz çocuğum olmadığı için önermişti. Çörek otu yağını önermişti o da ama o içmiş ve termallere devam etmiş. Yumurtalıklarında kist olduğu için hamile kalması çok zordu. 5 Ay düzenli adet olmuş ve hamile şuan 👶

Bende en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.

Ben buna inanıyorum. Sirke mesela rahmi sogutuyomus. Uzun süre diyet yaptım sirkeli su içtim. Ara kanamalarım vs oldu. Adet düzensizliğim zaten vardi.
Sonra bir ara çörek otu yağı kullandım. Termal otelde kaldım. ( Oralarda iyi geliyormuş rahimi ısıtıyormus ) Pes peşe oldu bunlar. 5 ay düzenli adet gördüm. Ki bu benim hayatımda ilkti. 5. Ay gebelik oldu. Sonrasinda boş gebelik olduğunu öğrendim kürtaj oldum.
Bu ay bal çörek otu tarçın kürünü yaptım. Ama daha önce yağı iyi geldiği için ben yağ kattım. Kendimi de sıcak tutmaya özen gösteriyorum. Normalde üşüsem bile sallamıyordum.
Şu sıralar yumurtlama dönemindeyim. Olur mu olmaz mı bilmiyorum. Nasip artık

Merhaba bende ilk hamileligimde hacamatci demisti bana da termal e gittim 5 gün sicak suda oturdum 20 ser dk belli aralıklarla sonra hamile kaldım rahim soğukluğuna inanıyorum çörek otu yagi sür alt karına havlu koy testere dişli aslan pençesi içebilirsin

Merhaba bende ilk hamileligimde hacamatci demisti bana da termal e gittim 5 gün sicak suda oturdum 20 ser dk belli aralıklarla sonra hamile kaldım rahim soğukluğuna inanıyorum çörek otu yagi sür alt karına havlu koy testere dişli aslan pençesi içebilirsin
Yaa ben de alayım o zaman gerçekten o kadar üşüyen bir insanım ki.. Yaz kış kalçalarım soğuk olur mesela. Demir ilacı da içiyorum ama etkisi ne oldu pek anlamadım

Karnımın üstünden muayene etti.. Cinsel isteksizliğin var aşırı dedi. Onu bildi 😅
belki de bebek olmamasinin sebebi fazla cinsel munasebete girmemenizdir. hacamatci kadina gidene kadar daha cok yataga girseniz sorun cozulecekti belki.
bir de bunca cinsel isteksizlige 9 ay gebelik + 40 gun lohusalik + bebek yorgunlugu, uykusuzluk, dikis agrilari falan da eklenecek. o zaman ne olacak?
once evliliginizi , cinselliginizi oturtun sonra cocuk yapin. sonra araya sogukluk girer, kavgalar artar, bebekle koca evine gidiverirsiniz

Yaa ben de alayım o zaman gerçekten o kadar üşüyen bir insanım ki.. Yaz kış kalçalarım soğuk olur mesela. Demir ilacı da içiyorum ama etkisi ne oldu pek anlamadım
Aynısı bende olur kalcam hep soğuktur her bünye aynı değil işte kimisi hiç etkilenmez bazı hassas bünyeye sahip olanlar herseyden etkileniyor misal ben sen 😀

belki de bebek olmamasinin sebebi fazla cinsel munasebete girmemenizdir. hacamatci kadina gidene kadar daha cok yataga girseniz sorun cozulecekti belki.
bir de bunca cinsel isteksizlige 9 ay gebelik + 40 gun lohusalik + bebek yorgunlugu, uykusuzluk, dikis agrilari falan da eklenecek. o zaman ne olacak?
once evliliginizi , cinselliginizi oturtun sonra cocuk yapin. sonra araya sogukluk girer, kavgalar artar, bebekle koca evine gidiverirsiniz
😁 peki sakin olun. Cinsel isteksizligimin sebebi ilk beş ay aşamadıgım vajinismus tur. Eskiye nazaran çok şükür çok yol katettim Artık tabi ilişki oluyor ama istedigim sekilde zevk olmuyor ve ben bunu çoğu kadının yaşadığını düşünüyorum. Cinsel isteği beklersek Ohoo ben şu an 32 yasındayım daha kaç sene daha onu bekleyemem tabi ki. Her evliliğin özelliği dinamiği farklı. Her ilişkide tartışma olur ama eşini seviyorsan eşin tarafından da sevildiğini hissediyorsan böyle şeyleri aklına pek getirmiyorsun. Felaket tellallığı yapmaya gerek yok yani 😄

Back