rahim şekil bozukluğu

canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor

hafif üstten basıkmış cd verdiler oda şuan yanımda değil canım

Merhaba benim de şekilde bozukluk var geniş tabanlı demişti sanırım doktor. Üstten basıklık var. Hamile kalmaya engelmidir sence, ben 15 aydır bebek istiyorum. Ama olmadı henüz film çekileli 2 ay oldu.
canım hiçç üzülme benım rahım senınkınden bır tık daha basık hatta hamileyım 5. ayım bıttı darısı sana rahmınde sorun yok düşünüpte canını sıkma demekkı vaktı var denemeye devam et tutacak

Eklentiler

• arcuat-uterus.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 140
tek tuplede hamile kalan var ama tabı ıkı tup de acık olsa daha ıyı olurdu

1 tanesi bari açık olsa 1'İ de açık değil ki ama hsgden sonra eve geldiğimde acık kahve pıhtı geldi acaba açılmış olabilirmiki daha önce nasıl olduysa kimyasal gebelik yaşadım ama ondan sonra bir daha yok

ıkı tupunde kapalıysa kımsayal geçiremezsın kı hiç gebelık yaşayamazsın. hsg den sonra acık kırmızı koyu kırmızı sona dogru sıyah bır kanama bıle oluyor

Kızlar:-(yarın laparoskopi olacağım çift rahim uterus didelfis dendi mr da çıktı...nasl bi ameliyat olan var mı bu ameliyatı ağır mı hemen ayağa kalkabilir miyim:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…