- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyorbenim aynı kalp şeklinde üstten hafif basık inş. bende hamile kalırım ve sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim birde hsgden sonra bana rahminde perde olabilir denildinormal doğum olmuyormuş sanırım birde sezeryan yani okadar ilerlesinde sezeryan olunur ama daha hamilelik bile yaşayamadım sadece 6 haftalık bebeğimi düşük yaptım sonrada bir daha olmadı ((
hafif üstten basıkmış cd verdiler oda şuan yanımda değil canımcanım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor
hafifse arkuathafif üstten basıkmış cd verdiler oda şuan yanımda değil canım
Merhaba benim de şekilde bozukluk var geniş tabanlı demişti sanırım doktor. Üstten basıklık var. Hamile kalmaya engelmidir sence, ben 15 aydır bebek istiyorum. Ama olmadı henüz film çekileli 2 ay oldu.hafifse arkuat
canım hiçç üzülme benım rahım senınkınden bır tık daha basık hatta hamileyım 5. ayım bıttı darısı sana rahmınde sorun yok düşünüpte canını sıkma demekkı vaktı var denemeye devam et tutacakMerhaba benim de şekilde bozukluk var geniş tabanlı demişti sanırım doktor. Üstten basıklık var. Hamile kalmaya engelmidir sence, ben 15 aydır bebek istiyorum. Ama olmadı henüz film çekileli 2 ay oldu.
canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor[/QUOT
canım cd den yapamadm ama netten buldum bunun gibi bide sol tüp gözükmüyo sağ tüptende geçiş ypk dedi resmi düzenledim bunun gibi gözüktü((
tek tuplede hamile kalan var ama tabı ıkı tup de acık olsa daha ıyı olurdu
ıkı tupunde kapalıysa kımsayal geçiremezsın kı hiç gebelık yaşayamazsın. hsg den sonra acık kırmızı koyu kırmızı sona dogru sıyah bır kanama bıle oluyor1 tanesi bari açık olsa 1'İ de açık değil ki ama hsgden sonra eve geldiğimde acık kahve pıhtı geldi acaba açılmış olabilirmiki daha önce nasıl olduysa kimyasal gebelik yaşadım ama ondan sonra bir daha yok
Dusukten sonra tikandi galiba canim oyle olabiloyormusıkı tupunde kapalıysa kımsayal geçiremezsın kı hiç gebelık yaşayamazsın. hsg den sonra acık kırmızı koyu kırmızı sona dogru sıyah bır kanama bıle oluyor