- 13 Ağustos 2020
- 7
- 3
- 31
- Konu Sahibi Bebeyimsu1
Arkadaşlar rahminde şekil bozukluğu olup gebe kalan var mı? Benim kalp şeklinde kalmama engel olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende de durum aynı ve arada da perde vardı ameliyat oldum şuan 1 yaşında bir oğlum var ondan önce bir düşük yaşadım ama çok şükür şuan tekrar hamileyimArkadaşlar rahminde şekil bozukluğu olup gebe kalan var mı? Benim kalp şeklinde kalmama engel olur mu?
Merhaba bende de durum aynı ve arada da perde vardı ameliyat oldum şuan 1 yaşında bir oğlum var ondan önce bir düşük yaşadım ama çok şükür şuan tekrar hamileyim
Merhaba bende de durum aynı ve arada da perde vardı ameliyat oldum şuan 1 yaşında bir oğlum var ondan önce bir düşük yaşadım ama çok şükür şuan tekrar hamileyim
İnsallah canim.Benim doktorum da çift rahimli olduğumu daha doğrusu iki rahmin kalp şeklinde olduğunu söyledi. Erken doğum riski olabilir takip etmeliyiz dedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz ☺
Bana ilk gittgim doktor asla olmaz dedi sonra gittigim olur dedi kafam allak bullak oldu yaBenim de kalp şeklinde ama hiçbir doktor engel olur demedi. Hamile kalırmışız sadece düşük ya da erken doğum riskimiz yüksek olurmuş dikkat etmemiz gerekirmiş
İnanma sen Allah verirse 70 yaşında bile olsan menepozda bile olsan veriyor ben buna inanıyorum artık sadece. Başka doktora git benim doktorlar düşük riski yüksek çünkü kalp şeklinde olunca çocuğun büyüyeceği alan olmuyor demiştiBana ilk gittgim doktor asla olmaz dedi sonra gittigim olur dedi kafam allak bullak oldu ya
Bende T rahimliyim banada ameliyattan önce klomenle deneyelim dedi siz ilk çocuğunuzda biliyormuydunuz T rahim olduğunuzu zaten doğuştanmışben ilk çocuguma 3 ay içerisinde hamile kaldım çok şükür sağlıklı bi şekilde doğum yaptım sadece biraz küçük doğdu
2. çocugu 2 yıldır istiyoruz olmuyordu hsg çektirdim rahmimin T şeklinde olduğunu öğrendim şimdi doktorun biri histereskopi öneriyor diğeri aşılama karar aşamasındayız bakalım
Ben ilk hamileligimde bilmiyordum kısa sure içinde gebe kaldım ve normal bi hamilelik gecirdim hiç düsügüm falan olmadi 2. Cocuk olmadiginda öğrendim rahmimin t seklinde oldugunu gerci doktorlar yine hamile kalabilirsin ama ne zaman belli olmaz diyorlar bakalim bu ay asilama denedik olmazsa histereskopi yaptıracağımBende T rahimliyim banada ameliyattan önce klomenle deneyelim dedi siz ilk çocuğunuzda biliyormuydunuz T rahim olduğunuzu zaten doğuştanmış
İnşallah tez vakitte nasip eder Rabbim. Banada kalabilirsin ama düşük olur diyolar şimdi klomen kullanıyorum bakalımBen ilk hamileligimde bilmiyordum kısa sure içinde gebe kaldım ve normal bi hamilelik gecirdim hiç düsügüm falan olmadi 2. Cocuk olmadiginda öğrendim rahmimin t seklinde oldugunu gerci doktorlar yine hamile kalabilirsin ama ne zaman belli olmaz diyorlar bakalim bu ay asilama denedik olmazsa histereskopi yaptıracağım
Ben ilk hamileligimde bilmiyordum kısa sure içinde gebe kaldım ve normal bi hamilelik gecirdim hiç düsügüm falan olmadi 2. Cocuk olmadiginda öğrendim rahmimin t seklinde oldugunu gerci doktorlar yine hamile kalabilirsin ama ne zaman belli olmaz diyorlar bakalim bu ay asilama denedik olmazsa histereskopi yaptıracağım