rahim sarkmam var ameliyat olmam şartmış

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.131
18.284
823
bunu söyleyen beni muayene eden ebe fazla geciktirme dedi ama ben bıçak
altına yatmak istemiyorum korkuyorum
aynı deneyime sahip kadınlarimiz var mı acaba?

merhaba acaba bunu ultrasonda mı görmüş. bende tüp bebek iç.in histeroskopi olduğumda doktor rahim aşağı sarkmış çok doğum yapan ileri yaş kadınlarda olur demişti ben hiç doğum yapmadım yaşım da genç gebelige engel değil demişti. size ne bilgi verildi bernim de kafama takılmadı değil.

İlgin için sağol, ben normal doğum yaptığım sırada kızım çok kilolu doğdu aslında ben sezeryanlı doğum yapmam gerekirmiş tabi dikişlerim fazla olduğundan dikişler çok iyi yapılmamış sanırım bundan dolayı sarkma olmuş ebeye muayine oldum daha henüz doktora olmadım ameliyat için doktordan sonra karar vereceğim açıkca korkuyorum , yani çatım küçük olduğundan normal doğum yanlış bir kararmış zaten boylu bir insan değilim
merhaba acaba bunu ultrasonda mı görmüş. bende tüp bebek iç.in histeroskopi olduğumda doktor rahim aşağı sarkmış çok doğum yapan ileri yaş kadınlarda olur demişti ben hiç doğum yapmadım yaşım da genç gebelige engel değil demişti. size ne bilgi verildi bernim de kafama takılmadı değil.

Merhaba çok geçmiş olsun
Ameliyat oldunuz mu, olduysanız nasıl bir süreç yaşadınız merak ediyorum.
Ben de aynı sıkıntı var da

Olmadım sanırım olmayacağımda korktum , zaten muayineyede gitmedim cesaretimi toplarsam başka bir doktora daha gideceğim ama sırf benim üstümde para kazanma derdin olacaklar diyede özel hastaneyede şüphem var çok kararsızım ama birkaç kişiyi dinledim bu ameliyatlarda pek düzelme olmuyormuş

Back