- 10 Kasım 2018
- 74
- 8
- 32
mrb lar rahim perdesi doğuştan gelen bidurumdur benimde rahmimde perde olduğu söylendi ama bunu öğrendğimde hamileydim daha önce bilmiyodum ve bebeğimin bu şekilde düşeceğini söylediler çünki evet bu rahim bozukluklarında bebeklerin yaşaması mucize denilebilir ve rahmi ikiye bölen iki kısımdada 1 ay arayla bebek tutunmuştu bebeklerimin arasında ay farkı vardı evet o hamilelik hikayesi kısmına girmicem bu konu perde ameliyatı sürecimden bahsedicem: dr lar demek istiyorum cunki 25 den fazla kadın doğum dr gitmişimdir ve onların yorumu bu şekilde olan rahim bozukluklarında bebeklerin yaşam riski olmasıdır kiminin hiç tutmaz kiminin tutar ve kaybeder ardararda düşük yaşanır benimde öle oldu düşüklerden sonra bu ameliyatı olup daha sağlıklı gebe kalabileğim söylendi bende ANKARA GAZİ HASTANESİ KADIN DOGUM poliklnik bölümüne gittim ve kontroller yapıldı rahim filmi ultrasonu çekildi rahmin kalp şekli gibi üstten basıklıgıda vardı ameliyat için ekg röntgen kan tahlilleri yapıldı son olarakta 1 ay sonra ameliyat günü için aradılar kovit testi verdim ve ameliyata girdim şuan ameliyat olalı 4. günümdeyim tamamen anestezi altında oldgumuz için bişey hissetmiyosnuz gün içindede regli sancısına benzer sancı ve kanama oluyo yemek yeyip yürüdükten sonra aynı gün taburcu oldum zaten hormon ilaçları başlanıyo hemen sonraki süreç 40 gün sonra takip için gitmemi ve bebek istemeye bağlı bi kontrol sürecine gireceğimi söylediler.