• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim miyomları ve hamilelik

lilyumane

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
292
14
318
merhaba kızlar 1 yıl öncesinde ortaya çıkan ve şimdi 5 cm büyüklüğüne ulaşan rahim dışında oluşmuş bir miyomum var.2 doktora gittim ameliyat dediler.2 doktorla da ayrıca görüştüm ameliyata gerek yok dedi.miyomun hamilelik için bir engel olmadığını söylediler.ben de bebek yapmaya karar verdim.merak ettiğim bu tür miyomlarla hamile kalıp sorun yaşayan var mı?

Merhaba

bende de myom var benimki rahmin üstünde ve solda doktorum bana 6 ayda bir kontrole gelmen lazım dedi ama ben gitmedim önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum. Bana reglinin 3. günü yapılan horman testlerinden yaptı istediğin zaman bebk sahibi olabilirsin dedi ama bende aynı senin gibi merak ediyorum sıkıntı olur mu diye, senin reglin ağrılı mı? benimki dayanılmaz ağrılı doktor myom yüzünden dedi karın şişkinliğide yaparmış bunlar bende var ne yazık ki. Nette menepozdan sonra myomlar yüzünden rahim alınıyor diye yazıyor, bu beni korkutmuştu bide genetikmiş annende veya teyzende varsa sende olma olasılığı çok fazlaymış.

Üfff çok uzun yazdım

bende bebk yapmaya karar verdim umarımm sıkıntısız bebek sahibi oluruz hayırlısı ile

adetlerim ilk iki gün ağrılı ama sonraki günler rahat geçiyor.ailemde de böyle bir sıkıntı yok.inşallah bebeklerimizekavuşuruz..

Back