Rahim mi dar veya başka bir sorunum mu var?

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
Rahim mi dar veya başka bir sorunum mu var?
mrb.
ben 9 aylık evliyim. eşimle ilişkiye girdiğim ilk günden beri ilk etapta çok acı çekiyorum. ayrıca kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var. 35-40 günde bir adet görüyordum. evlenmeden önce kis oluşumunadan korktum adet düzensizliğinden doktora gttim. doktorum korkacak bişey olmadığını söyledi. hap verdi sadece.evlendikten sonra biraz daha düzene girdi ama şimdi korkuyorum acaba bi sorun mu var niye acı çekiyourm ilişki sırasında. rahmimde darlık veya her hangi birşey olabilir mi ?
yardım lütfen :S
yine geciktim hamilemiyim yoksa ?

rahim darlığı başka birşey,ilişkiyle alakası yok.olsa olsa vajina darlığı olabilir.zamanla esneyerek genişliyor zaten.o da olmazsa ilk doğumdan sonra birşeyin kalmaz.

bende yaklasık 10 aydır evliyim ilk basta canım cok yandıgı icin doktora gittik
baktı bi sorun yok demişdi simdi hamileyim zaten ilişkiye cok az giriyoruz
kırk yılda bir ve canım yanıyo yani ilişki sırasında ilk senelerde canının yanması normal
cok kişiden duydum doguma kadar acı cekdim dediler...
ama adet düzensizligini bilemem doktora danış derim belki bi sorun var
nerden bilebliriz ki doktoru arayıp sorsan bile görmeden bilemem diyo
bende vakit kaybetmeden git görün hem kadınların 6 ayda bi gitmesi lazım

bende 1 senelik evliyim aynı acı ağrı sızı herşey bendede var arkadaşın yazdığı gibide normal doğum yapmadan geçmez diyorlar benim çatım çok dar ağrı bence onun için şimdi hamileyim biraz daha rahat ilişkimiz ama sezeryan olursam demekki ömür boyu çekeceğim böyle

eğer ilişkiye girerken yanma ağrı hissediyosan mantar enfeksiyonu olabilirsin kaşıntın falan varmı varsa eğer fitil kullan eğer böyle bi şikayetin yoksa ilişkiye kuru halde girme jeller var onlardan kullan hala geçmiyosa bi doktora görün....

çatı darlığıyla alakası yok ağrının psikolojik genelde bu tür ağrılar...

bende yaklaşık 2 senelik evliyim benim de sadece ilk girişte bi acı oluyo geçiyo ama doğum kontrol hapı kullandığım için kuruluk var bende
belki sizde de yeterli ıslaklık oluşmuyorsa ağrıyabilir
gleitgelen jel i önerebilirm...

aynen bende de ilk girişte bi acı oluyo sonrasında bişey olmuyor. aslında kuruluk da olmuyo ama nedenini anlayamadım ama kötü bişey insan ilk etapta çekiniyo ve kendini kısıtlamak zorunda kalıyo :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…