Rahim KÜÇÜKLÜĞÜ

cansuomer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
1
0
1
Bartın
MERHABA BAYANLAR BEN BURAYA YENİ ÜYEYIM
HANIMLAR Rahim Küçüklüğü ne oluyor yeni evliyim adet düsensizliğim vardı doktoruma gittim ilaç verdi bunu kullan adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yaptırcaz dedi. adet oldum 2. günü giitiğimde başka doktor vardı karından ultrasonla baktı saskın bi ifadeyle senin rahmin küçük dedi film verdi baksana simsiyah dedi bişey görünmüyor bile dedi korktum vajinal ultrason ıstedi korktum yaptırmadım ama kafamı karıştıran ben bundan once 2 ayrı doktora gtmistim onlar bana neden bunu söylemediler kısacası kafam karıştı yarın aksam sonuçlarımı almaya gidicem kendi doktoruma götüreceğim ama korkuyorum bebeğim olmazmı rahim küçüklüğü varsa hanımlar yardım edinnn ne olur

Rahim küçüklüğü usgde belli olmuyor kamera ile belli oluyor sadece o yüzden gittiğiniz doktorlar bilememistir

Umarım kısa zaman içinde olur rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu tattirsin doktorunuz ne diyor peki bu konuda
Rahim kucuklugunden mi düşük oldu diyorum net bişe demiyor kese oluşmaya başlayıp büyüdükçe rahmin bebeği taşıyıp tasimayacagi ileriki aylarda belli olur dedi ben rahim filmi de cekindim gerçi onda da tam emin değilim adetin 17 . Günü çekindim sol tüp tikaliydi film esnasında açıldı 5 ay oldu yine hüsran bilmiyorum bu ay sadece bitkisel deniyecem

Doktorlar öyle emin olmadıkları bir şey için net bir şey diyemiyorlar malesef ben bunları cok yaşadım her soru sorduğumda doktorlar net birşey söylemeyip bakacağız göreceğiz dediler gittiğim doktor rahim biraz küçük gebelikte sürekli kontrol altında olman gerek dedi bende hamile kalmaya engel mi diye sorduğumda gebelikte sorun yaşarsın dedi hamileyken bebek büyürken dikkat etmelisin demişti 1 ay sonra kontrolüm var çocuk tedavisine baslayacakmis gerçi umudum da kalmadı artık

Rabbim büyük emin ol ki nice imkansız olanların bile oluyo canım .kaç yıllık evlisin tam olarak başka sorun varmiymis rahmi küçük olup doguranlar da varmis bunun dışında bi problem var mi

Rabbim büyük emin ol ki nice imkansız olanların bile oluyo canım .kaç yıllık evlisin tam olarak başka sorun varmiymis rahmi küçük olup doguranlar da varmis bunun dışında bi problem var mi
perde varmıştı canım birde eğrilik doktor onu düzeltmiş iki kimyasal düşüğüm oldu doktorum septuma ve egrilige bağladı inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder

perde varmıştı canım birde eğrilik doktor onu düzeltmiş iki kimyasal düşüğüm oldu doktorum septuma ve egrilige bağladı inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder
İnşallah canım bana eğriliği felan demedi aslında ben sordum şekil olarak bozukluk felan var mı diye sadece tüp tikaliydi açıldı dedi film esnasında yani bazı büyüklerim belki dusuklerde rahmin egrilmistir diyorlar ama olsa filmde derdi herhalde bazı doktorların ağzından laf almak çok zor oluyo büyüklerden eski tür ebeye görün diyen bile oldu ama ben guvenemedim doktor görürsün eğriliği olsa diyorum

Canım ben kaç doktora gittim 3 kere hsg filmi çekildim 6 doktora gittim filmlerimi gösterdim hiç biri sorun yok dedi şehir dişinda başka doktor buldum ultrasona koyar koymaz perdeyi ve eğriliği gördü filme bakınca emin oldu ondan sonra histereskopiye karar verdi doktordan doktora fark var

Canim rahim filmime bugün bakınca sanki sola doğru yatik gibi bi bakar misin anlaşılıyor mu bilmiyorum ama kafam karisti

Eklentiler

• 20190823_171803.png
    285,3 KB · Görüntüleme: 111
Arkadaşım bana 15 yıl boyunca hep rahmin çok küçük serçe parmağının yarısı kadar bile değil yok gibi birşey dediler ama bu yıl üniversite hastanesine gittiğimde çift rahmim olduğunı öğrendim mucize gibi doktorum çok olumlu konuştu perde de yokmuş aşıla yaparsak tutma ihtimali çok yüksekmiş bir daha ki aya bizde deneyeceğiz inşallah bence sen üniversite hastanesine git orda daha iyi anlaşılıyor herşey. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

İkinci aşılama mi üniversitede tüp bebek de yaptırdım canım doktorun dediği hamile kalınca belli olur taşıyıp tasimadigi diyo nasip artık ne diyeyim Allah kimsenin kucağıni boş koymasin

İkinci aşılama mi üniversitede tüp bebek de yaptırdım canım doktorun dediği hamile kalınca belli olur taşıyıp tasimadigi diyo nasip artık ne diyeyim Allah kimsenin kucağıni boş koymasin
Amin inşallah canım Rabbimin mucizeleri çok bizede gösterecektir inşallah sakın üzme o tatlı canını zamanı var demek ki olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…