Rahim küçüklüğü? Olup kolay gebe kalanlar gelsin please

Nana Ana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
10.410
15.548
Arkadaslar merhaba
Bu yıl cocuk düsüncem var tanıyanlar bilir
Hayli doktorlara gittim elle bile rahmimi doktora kontrol ettirdim
Herzaman güzel temiz cok iyi demislerdi
Fakat son gittigim bay doktor sadece ultrasondan bakıp rahmin kücük senin cocugun olmaz kısırlık olur gibi beynimi yakan sözler söyledi😞
Henüz farklı bir doktora gidemedim fakat haliyle icime evlat acısı gibi oturdu
Lütfen bu konuda bilgili arkadaslar yazsın
Rahimine kücük denildigi halde kolay gebe kalanlar fazla beklemeyenler yazarsa cok memnun olurum🤲

Canım dediği şeyin doğruluğunu bilemem ama doktorun böyle bir tavrı varsa ben olsam kaale bile almaz başka doktora giderim. O ne öyle soğuk almışsın der gibi kalkıp kısırlık demek direkt? Sıkmayın canınızı öyle hemen, tek doktorda kalmayın ve o doktoru da boşverin. İnsanlıktan pek nasibini alamamış anlaşılan.

Arkadaslar merhaba
Bu yıl cocuk düsüncem var tanıyanlar bilir
Hayli doktorlara gittim elle bile rahmimi doktora kontrol ettirdim
Herzaman güzel temiz cok iyi demislerdi
Fakat son gittigim bay doktor sadece ultrasondan bakıp rahmin kücük senin cocugun olmaz kısırlık olur gibi beynimi yakan sözler söyledi😞
Henüz farklı bir doktora gidemedim fakat haliyle icime evlat acısı gibi oturdu
Lütfen bu konuda bilgili arkadaslar yazsın
Rahimine kücük denildigi halde kolay gebe kalanlar fazla beklemeyenler yazarsa cok memnun olurum🤲
Canim rahim filmi cektirdin mi bende yarim rahimliyim

Canım dediği şeyin doğruluğunu bilemem ama doktorun böyle bir tavrı varsa ben olsam kaale bile almaz başka doktora giderim. O ne öyle soğuk almışsın der gibi kalkıp kısırlık demek direkt? Sıkmayın canınızı öyle hemen, tek doktorda kalmayın ve o doktoru da boşverin. İnsanlıktan pek nasibini alamamış anlaşılan.
Ne kadar kaale almasamda istemsiz üzüldüm canım henüz farklı bir doktorada gidemedim dogruluk payı bencede yoktur bu uslupla ilk kez karsılastım cünkü 🤦‍♀️

Ne kadar kaale almasamda istemsiz üzüldüm canım henüz farklı bir doktorada gidemedim dogruluk payı bencede yoktur bu uslupla ilk kez karsılastım cünkü 🤦‍♀️
Sakın sıkma canını unut hatta direkt. Hangi şehirdesin canım belki birileri iyi doktor önerir. Bir başlık aç bence doktor önerisi için.

Sakın sıkma canını unut hatta direkt. Hangi şehirdesin canım belki birileri iyi doktor önerir. Bir başlık aç bence doktor önerisi için.
İstanbuldayım canım baska topigimde var ordan önerenlerde cok oldu ama hep büyük özelleri öneriyorlar🤦‍♀️

Böyle bir olayı yasayan pek insan yok sanırım buralarda

Unicorn rahim yapısı mı var? Eğer öyle ise ben 3 kez doğal yolla bir kez de tüp bebekle gebe kalabildim
Acıkcası bilmiyorum ne var doktorun söylemesine göre rahmin kücük iki yumurtalıgındada pco var buda kısırlıga sebep oluyor sen hamile kalamazsın dedi😞

Bazı doktorları gerçekten anlamiyorum. Insanın gözünün içine baka baka konuşuyorlar böyle bir de ..Karşısındakini düşünmeden.. Ha bi sorun belki olabilir ama bu şekilde söylememeli bunun da bi usulü var.. .
Bence başka doktora gidin rahim filmi çektirin histereskopi anestezisiz olandan onu da yaptırın yumurtaliklarin girişine kadar kamerayla bakılıyor. Kafanız rahat olur. Öyle bi durum varsa bile ona gire biseyler yapılır. Bu arada benim iş arkadasim yarım rahimli. Ve hamile kaldı. Yarim rahim olsa bile kalınabilir.. insanlar tek tüple bile hamile kalabiliyor.. Allahtan umidi hicbirzaman kesmeyin.. Bol dua edin.. Ve kesinlikle baska doktora görünün sonuç her ne olursa olsun...

Acıkcası bilmiyorum ne var doktorun söylemesine göre rahmin kücük iki yumurtalıgındada pco var buda kısırlıga sebep oluyor sen hamile kalamazsın dedi😞
Benim turkiyedeki arkadaşımda da vardı .. Şimdi 3 çocuk sahibi.ve doğal yolla hamile kaldı.. Başka doktora görün.. Ama doktorunu iyi sec,iyi araştır.. Böyle oturup üzülme bi doktor yüzünden.. Herşey Allahtan..Ol derse olur..unutma.. Allah herşeye Kadir.. hiç bilemezsin herşey nasip... Doktor bulmalısın vakit kaybetmeden..

Benim turkiyedeki arkadaşımda da vardı .. Şimdi 3 çocuk sahibi.ve doğal yolla hamile kaldı.. Başka doktora görün.. Ama doktorunu iyi sec,iyi araştır.. Böyle oturup üzülme bi doktor yüzünden.. Herşey Allahtan..Ol derse olur..unutma.. Allah herşeye Kadir.. hiç bilemezsin herşey nasip... Doktor bulmalısın vakit kaybetmeden..
Tesekkür ederim canım evet arastırma icersindeyim insallah düzgün isinin ehli bir doktor bulursam gidecem en yakın zamanda cok sagol güzel temennilerin icin🥰

Tesekkür ederim canım evet arastırma icersindeyim insallah düzgün isinin ehli bir doktor bulursam gidecem en yakın zamanda cok sagol güzel temennilerin icin🥰
İstanbul’da isrm rahim anomalileri çalışan Yücel Karaman var onu bir araştır mutlaka. Ben de gitmeyi düşünüyorum

X