arkadaslar benimki bebek degil kistmis....bugun gittik kist oldugu belli oldu...doktor ne ilac verdi ne birsey sol tarafin sismis iki tane kistin var dedi bende gordum iki tane yumurata kadar gorunuyordu,....adetin ilk gunu beni ara gel ilac verecegim dedi...simdi neden vermedi ilaci...aadet olunca ne yapacak....
kistin cinsini ogrenmek icin birseyler yapiliyormu yaa her gittigimde alltan bakiyor...kardesim diyor ustten bakarak benim tedavim bitti diyor....artik alltan bakilmasini istemiyorum....tedirgin oldum iki seferdir gidiyorum ne ilac ne birsey...birincide bilemedi...ikincide adetin gelsin dedi...bu ne bicim doktor yaaa neden mudahale etmiyor ki....bitkisel olarak ne kullansanm iyi gelir.....
canım doktorunu değiştir başka doktora git böyle şeyler önemli şeyler ihmale gelmez saçma bişiymiş zaten bi başka dr a daha görün alttan muayene olmak istemiyorum de bakalım o ne dicek bekleme adetini hemen git göster kendini bakalım başkası ne dicek böyle şeyler tek doktorla yürümez oda aynını derse bildikleri vardır dersin.. Allah yardımcın olsun... çok geçmiş olsunnn....