akıntım var evet ama kanamalı oluyor o akıntı bazen kahverengi çok yoğun tortular oluyor canım kokusu iğrenç oluyor. inşallah bişey yoktur çok korkuyorumdur bı dk hemen kanserden süphelenme ne oldu ki örnek aldı eğer sadece akıntı varsa korkma akıntı her bayanda olur.
kist olup olmadığına baktır polikistik over bunu yapabılıyor.Hemen kötü düşünme canım benım
kaç yasındasın mesela yaş da etkili ayrıca ailende rahım kanserı olan var mı?
canım oncelıkle gecmıs olsun ama hemen kotuye yorma..nete kalsa ben suana kadar meme bagırsak vs kanserıydım...sen kendın arastırıp kafanı bulandırma..cok basıt bırsey de olabılır..saglıklı dusunmeye calıs....
24 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim ve bu akıntı olayını ( kanlı) 5 yıldır çekiyorum
teyzem rahim kanseri idi rahmi alındı
24 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim ve bu akıntı olayını ( kanlı) 5 yıldır çekiyorum
teyzem rahim kanseri idi rahmi alındı
aklıma gelenler bunlar canım işte doktora da dediklerim bunlar bekliyorum neler olacak. Allah yardım etsin inşallahgeçmiş olsun canım ben kanser olabileceğini düşünmüyorum başka bi şikayetin var mı
aklıma gelenler bunlar canım işte doktora da dediklerim bunlar bekliyorum neler olacak. Allah yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?