• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim kanseri hakkında bilgisi olanlar var mı arkAdaşlar:/

zesa_1509

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
49
2
96
arkadaşlar çok korkuyorum bakire olduğum için gereklki müdahale de yapılmıyor adetin 2 gününü bekle dedi doktor bide akıntı örneği aldı lütfen bana akıl verin çok korkuyorum

dur bı dk hemen kanserden süphelenme ne oldu ki örnek aldı eğer sadece akıntı varsa korkma akıntı her bayanda olur.

dur bı dk hemen kanserden süphelenme ne oldu ki örnek aldı eğer sadece akıntı varsa korkma akıntı her bayanda olur.
akıntım var evet ama kanamalı oluyor o akıntı bazen kahverengi çok yoğun tortular oluyor canım kokusu iğrenç oluyor. inşallah bişey yoktur çok korkuyorum

canım oncelıkle gecmıs olsun ama hemen kotuye yorma..nete kalsa ben suana kadar meme bagırsak vs kanserıydım...sen kendın arastırıp kafanı bulandırma..cok basıt bırsey de olabılır..saglıklı dusunmeye calıs....

aklıma gelenler bunlar canım işte doktora da dediklerim bunlar bekliyorum neler olacak. Allah yardım etsin inşallah

amin inşallah bak akıntı örneğide alınmış korkma emin ol temiz çıkıcak ben şimdi biraz araştırdım bi doktor hiç cinselliği yaşamamış birinde rahim ağzı kanseri filan görülme ihtimali hiç yoktur çünkü ihtimaller %0 gibi rakamlardır diyo bence küçük zararsız bi kistin olabilir bu durumda da doktor sana gerekli ilacı verir zaten hem bu kadar stres yapma moralini yüksek tut araştırma filanda yapma internette boşver

Back