Rahim kanseri geçiren varsa bakabilir mi

girlslady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
4
1
1
32
Merhabalar kızlar 3 ay önce regl dışı anormal bir kanamayla kadın doğuma gittiğimde bir polipim olduğu ve histeroskopiyle alınması gerektiği söylendiğinde kabul edip hemen oldum malesef patoloji sonucum 1 evre rahim kanseri olarak geldi dünya başıma yıkıldı yaşım 30 ve 1 çocuğum var sağlığımdan önemli değil dedim doktorlarımın ve bir çok farklı doktor görüşü ile rahim tüpler ve yumurtalıklarımın alınması tedavisi sundular ve oldum ameliyatımı aldırdım hamdolsun iyiyim ama çevremde ailede sülalede yakınlarımda bile yok daha önce bu süreçten geçen danışabileceğim kimse yok kafamda bir sürü soru işareti hep bir korkuyla yaşıyorum acaba bir daha olcak mı var mı daha önce benzer süreçten geçen ilk 3 sene nüks etme ihtimali oluyormuş rahim yumurtalık komple alındığı halde bile tekrar nüks yaşayan var mı benzeri bir süreçten bile geçtiyseniz görüşlerinizi bekliyorum çok önemli kafama cok takıyorum birden cerrahi menepozada girdim onun sıkıntısı bi yandan yumurtalıklar alındığı içinde başka hastalıklar doğurabileceği konuşuluyor ne olur yazmadan geçmeyin herkesin kendinden bir parça bulabileceği bir yer burası mutlaka vardır görüşlerinizi bekliyorum

Ben böyle birşey yaşamadım ama öncelikle çok geçmiş olsun ama içiniz rahatlar mı bilmem ama bir komşumuz aynı durumdaydı düzenli kontrollerine gitti ve çok şükür hiç bir sorun yaşamadı yaklaşık 28 senedir sağlıklı sıhhatli bir şekilde yaşıyor ve nüksetmedi de tedavinizi kontrollerinizi aksatmayın Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ilk evrede yakalamanız büyük şans olmuş normalde karaciğer kanseri 3 ay derler nüksetme ihtimali neredeyse yüzde yüz kayınvalidem ilk evrede tesadüf yakaladı kaç yıldır nüksetmeden oda komşumuz gibi sağlıklı bir şekilde yaşıyor çok şükür

Çok teşekkür ederim öncelikle tanıdığınızındamı rahimde olmuştu ilk kanseri

Çok teşekkür ederim öncelikle tanıdığınızındamı rahimde olmuştu ilk kanseri
Evet komşumuzun rahimdeydi rahmi alındı sonrasında kontroller tedaviler en ufak bir sorun yaşamadı nüksetmede yaşamadı inşallah sizinde öyle olur hiç canınızı sıkmayın kontrolleri ihmal etmeyin yeter

Evet komşumuzun rahimdeydi rahmi alındı sonrasında kontroller tedaviler en ufak bir sorun yaşamadı nüksetmede yaşamadı inşallah sizinde öyle olur hiç canınızı sıkmayın kontrolleri ihmal etmeyin yeter
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…