Rahim kamerası

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Merhaba arkadaslar bugün yine enfeksiyon için hastaneye gittim doktor bana enfeksiyon üremeye geçmiş dedi. Bunun için kamerayla bakmak lazım dedi. Baktıran var mı acaba zararlı diye duydum bir ara..

Merhaba arkadaslar bugün yine enfeksiyon için hastaneye gittim doktor bana enfeksiyon üremeye geçmiş dedi. Bunun için kamerayla bakmak lazım dedi. Baktıran var mı acaba zararlı diye duydum bir ara..
nerden duyuyosunuz bu dedılerdı muhabbetını de hıc sevmem :) rahmın ıcıne ınce boru gb demır cubuga takılı kamerayla gırıyor spıral taktırmak gıbı bısey.. koca cocuk tasıyo o rahım :) oyle dokunmakla bısey olmaz :) sadece bakarken agrın olur dıye uyusturabılır belkı uyutabılır. onu konusman gerek dr la. enfeksıyon kalıcı hasar bırakabılır. bunu tek yolu buysa hıc zaman kaybetmmen gerek

Ahh canım yaaa çok teşekkür ederim dr bana korona durumuna bağlı yaparız dedi. İğne falan verdi insaAllah iğneler iyi olur da gerek kalmaz insaAllah. Çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…