Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanız kaç mm di o önemli ona göre etkilerMerhaba adetimin 8. Günü estrofam kullanıyorum bugün dozu arttır sabah akşam 2 TB şeklinde ve bugün rahim ölçümü yapıldı 5 mm dendi bana az geldi ama transfere hemen hemen 8-10 gün var gibi yeterli kalınlığa ulaşır mı acaba
Kalinlasma oldumu nasıldı tedavi aldınız bende aynı durumdayım o yuzden sordumMerhaba adetimin 8. Günü estrofam kullanıyorum bugün dozu arttır sabah akşam 2 TB şeklinde ve bugün rahim ölçümü yapıldı 5 mm dendi bana az geldi ama transfere hemen hemen 8-10 gün var gibi yeterli kalınlığa ulaşır mı acaba
Valla o gün rahimime çalıştığım hastanedeki doktor bakmıştı bakamamis. Kendi yetersizliğinden mı cihazdan mı bilmem. 8 gün sonra kendi doktorum baktı. 15 mm çıktı.Kalinlasma oldumu nasıldı tedavi aldınız bende aynı durumdayım o yuzden sordum
Estofama 2*2 devam ettik yeterli geldi.Kalinlasma oldumu nasıldı tedavi aldınız bende aynı durumdayım o yuzden sordum
Merhaba bende de doktorum EK 9mm yazmış omu rahim kalınlığı demek acaba biliyor musunuz terim olarak ne diye gösteriliyrKalinlasma oldumu nasıldı tedavi aldınız bende aynı durumdayım o yuzden sordum
adetin 8.günü için bence normal ya. normalde ilk kontrolü 13.gün yapıyorlar benim bayrama denk geldi biraz erken çağırdı 10.gün 6küsürdü yani bence sorun yok. zaten transfer için en az 7 istiyorlar diye biliyorum. Transferi de ortalama 20.gün yaptıklarını dşünürsek ki benmkini 21. gün yaptı daha kalınlaşır . Östrojen kalınlaştırır estroferm yaniMerhaba adetimin 8. Günü estrofam kullanıyorum bugün dozu arttır sabah akşam 2 TB şeklinde ve bugün rahim ölçümü yapıldı 5 mm dendi bana az geldi ama transfere hemen hemen 8-10 gün var gibi yeterli kalınlığa ulaşır mı acaba
Endometrium kalinligi demek olabilir.Merhaba bende de doktorum EK 9mm yazmış omu rahim kalınlığı demek acaba biliyor musunuz terim olarak ne diye gösteriliyr
Evet negatif oldu bile
çok üzüldüm. ilk denemeniz miydi?Evet negatif oldu bile![]()
Evetçok üzüldüm. ilk denemeniz miydi?
O ne demek oluyor acaba bu şekilde yazıyor aiz bu yazanların ne demek olduğunu biliyor musunuz acabaEndometrium kalinligi demek olabilir.
benim de ilk denemem negatif oldu geçtiğimiz eylül ayında daha doğrusu pozitif aldım ama boş gebelik oldu, kürtaj olmak zorunda kaldım. Yani her şeyde vardır bir hayrı şimdi bir daha oldum, test günü bekliyorum. Vardır bir zamanı, ben kalan yumurtam da yoktu yeniden OPU oldum. Asla düşmek yok, zaten olcağı varsa olacak. Demek bizim için bebeklerimiz biraz daha kıymetli olsun diye sürecimiz biraz daha engebeli öyle düşünelim.E
Evet
EK endometriyum kalınlığıO ne demek oluyor acaba bu şekilde yazıyor aiz bu yazanların ne demek olduğunu biliyor musunuz acaba
AF yi aktif folikül yani yumurta olarak yorumladım. Gayet normal sonuçta bu süreçte yumurtalarımız da büyüyor yani diğerlerini çözmeye çalışcamO ne demek oluyor acaba bu şekilde yazıyor aiz bu yazanların ne demek olduğunu biliyor musunuz acaba
Çok teşekkür ederim Ek adetin 16.günü normal mi peki sizceEK endometriyum kalınlığı
Ro sağ yumurtlalik
Lo sol yumurtlalik sayılarda folikul sayısı
Transfer için yeterli diye biliyorum 9mmÇok teşekkür ederim Ek adetin 16.günü normal mi peki sizce