- Konu Sahibi sevdicicegim
-
Gebelik oluştuğu zaman değilmi o avantaj peki?
Ben düzenli olarak adet görüyorum arada şaşıyor ama genelde düzenlidirHanımefendi siz ne kadar süredir adet görmüyorsunuz? Düzenli adet görüyor musunuz?
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet tabi ki embriyonun tutunması için rahim kalınlığı çok önemli bir problem olacağını sanmıyorum
Çocuk içinse panik durumun banada kalınlık var dendi ama şuan hamileyim olmaz engeldir diye düşünüyordum doktora sordum değil dedi ama haklısın insan panik olabiliyor bende olmuştum konu açtığımda :))Ben de geçenlerde usg de yumurtam görünmediği için tekrar gitmiştim.incelediğinde rahmin fazla kalın dedi bi dengesizlik var gibi dedi hormon testi istedi.normalde benim de adetlerim hep düzenlidir ama böyle olunca panik oldum
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah:)içimi rahatlattınızÇocuk içinse panik durumun banada kalınlık var dendi ama şuan hamileyim olmaz engeldir diye düşünüyordum doktora sordum değil dedi ama haklısın insan panik olabiliyor bende olmuştum konu açtığımda :))
Teşekkür ederim amin. İçiniz rahatlafıysa sevindim :)Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah:)içimi rahatlattınız
Çok şükür benim içinde sorun olmadı şuan hamileyim bende nette yazılanlara göre moralim bozlumuştu dr sorun yok dedi ama nette konuşulanlar canımı sıkmıştı şükür şuan hamilelik var doğduktan sonra takipe devam edeceğim nolur nolmaz diyeBende bundan 2 gün önce doktordaydım rahiminiz kalın dedi duraksadım bu kötü bişey değil endişelenmeyin bebeğin tutunması için düşük riskini azaltması için iti bir şey dedi hatta şöyle bir örnek verdi ; nasıl kuşlar her ağaçtan otton yuvalarını kurmak için alt yapı hazırlıyosa bu öyle birşey dedi yumurtalarında çatlamış bu kez sağ taraftan çatlamış dedi tekrar rahme dönersek ya adetinize yakınsınız ( 10 gün var ) yada olası bi gebelik olabilir yada rahim adett olursanız bunun içindekini atacak ve tekrar bi yumurtlamaya hazırlıycak kendini dedi .. internetten bakım bi dedim moralim bozuldu rahim kalınğına iyi bişey demiyolar ama doktorum bunu iyi anlattı benimde kafam karıştı canım sen de durum nedir ?
Rabbim banada nasip etsin bende çok istiyorumÇok şükür benim içinde sorun olmadı şuan hamileyim bende nette yazılanlara göre moralim bozlumuştu dr sorun yok dedi ama nette konuşulanlar canımı sıkmıştı şükür şuan hamilelik var doğduktan sonra takipe devam edeceğim nolur nolmaz diye
İnşallah olur kafaya takma gebeliği engelleyecek durum yok benim tek yumurtam var ona rağmen RABBİM en kısa sürede nasip etsin inşallahRabbim banada nasip etsin bende çok istiyorum
Aminn canım benim inşallahİnşallah olur kafaya takma gebeliği engelleyecek durum yok benim tek yumurtam var ona rağmen RABBİM en kısa sürede nasip etsin inşallah
Merhaba bende sizinle ayni durumu yasiyorum dun doktora gittim rahim kalinlasmasi var dedi adetim duzenlidir benim adetiniz yakinmi dedi benimde adetime 10 gun var daha net biseyde soylemedi kalinlik icin dogum kontrol hapi veriyim dedi istemedim cunku bebek istiyoruz ve korunmadik buay siz adet oldunuzmu yada tekrar doktora gittinizmi?Bende bundan 2 gün önce doktordaydım rahiminiz kalın dedi duraksadım bu kötü bişey değil endişelenmeyin bebeğin tutunması için düşük riskini azaltması için iti bir şey dedi hatta şöyle bir örnek verdi ; nasıl kuşlar her ağaçtan otton yuvalarını kurmak için alt yapı hazırlıyosa bu öyle birşey dedi yumurtalarında çatlamış bu kez sağ taraftan çatlamış dedi tekrar rahme dönersek ya adetinize yakınsınız ( 10 gün var ) yada olası bi gebelik olabilir yada rahim adett olursanız bunun içindekini atacak ve tekrar bi yumurtlamaya hazırlıycak kendini dedi .. internetten bakım bi dedim moralim bozuldu rahim kalınğına iyi bişey demiyolar ama doktorum bunu iyi anlattı benimde kafam karıştı canım sen de durum nedir ?
Bende adetime 10 gün kala gitmiştim kalınlık var dedi ama ekledi kötü bişey olmadığını aksine güzel bi gebeliğe hazırlık olduğunu rahmin normalden biraz kalın olmasının kötü bişey olmadığını anlattı .. mm 10 gün kala yumurtalar felan çatladığı için adetimiz düzenli olduğu için normal diye düşünüyorum bende 10 gün kala aynıydı durum ama ben mağlesef sonra adet oldum .. ( doktorum gebelikte olabilir adetinde yakın olduğu için olabilir demişti ) ama adet oldum yani adet dönemine yakında rahimde kalınlaşma oluyomuş kötü bişey yok dedi içimide çok rahatlattı içiniz rahat olsun bence ya adet olucaksınız yada gebesinizMerhaba bende sizinle ayni durumu yasiyorum dun doktora gittim rahim kalinlasmasi var dedi adetim duzenlidir benim adetiniz yakinmi dedi benimde adetime 10 gun var daha net biseyde soylemedi kalinlik icin dogum kontrol hapi veriyim dedi istemedim cunku bebek istiyoruz ve korunmadik buay siz adet oldunuzmu yada tekrar doktora gittinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?