Gebeliğe Hazırlık Rahim kalınlıgı 17 mm test negatif?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekbebekannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
664
1.020
113
34
Sivas
Arkadaslar gebelik düşünüyoruz 3 aydır . Bu ay adet bitiminden 1 hafta sonra tekrar adet oldum ama normalinden az geldi. 2. Günü doktora gittim . Sağ yumurtalikta çok küçük bir kist varmış . Rahim duvarım da 17 mm olmuş . Gebelik Testi yaptın mi dedi ben de yok dedim ve kan testi yaptı . Hormonlara da baktı . Hormonlar normal ve test negatif. Acaba hamileyim de kana geçmedi mi hala diye düşündüm . Çünkü doktora gittigimde normal adetime 8 gün vardi . Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Benimde endometrium 14 mm idi kanda gebelik çıkmamıstı 3 hafta sonra 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim ama malesef dıs gebelik oldu doktorunun yonlendirmesi ne yonde oldu

Benimde endometrium 14 mm idi kanda gebelik çıkmamıstı 3 hafta sonra 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim ama malesef dıs gebelik oldu doktorunun yonlendirmesi ne yonde oldu
Gebelik Testi yapalım bi dedi. Yaptı negatif cikti . Bir hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Yumurtalikta kuçuk bir kist varmış o östrojeni artirmis o da kalinlasma ya sebep olmuştur dedi. Progestan ilacı verdi . Kullanıyorum bakalım . İnşallah düzelir . Ya da inşallah test yanilmistir bebek vardır

İnş güzel sonuç olur Rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…