Gebeliğe Hazırlık Rahim kalınlıgı 17 mm test negatif?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melekbebekannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
664
1.020
113
34
Sivas
Arkadaslar gebelik düşünüyoruz 3 aydır . Bu ay adet bitiminden 1 hafta sonra tekrar adet oldum ama normalinden az geldi. 2. Günü doktora gittim . Sağ yumurtalikta çok küçük bir kist varmış . Rahim duvarım da 17 mm olmuş . Gebelik Testi yaptın mi dedi ben de yok dedim ve kan testi yaptı . Hormonlara da baktı . Hormonlar normal ve test negatif. Acaba hamileyim de kana geçmedi mi hala diye düşündüm . Çünkü doktora gittigimde normal adetime 8 gün vardi . Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Benimde endometrium 14 mm idi kanda gebelik çıkmamıstı 3 hafta sonra 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim ama malesef dıs gebelik oldu :( doktorunun yonlendirmesi ne yonde oldu

Benimde endometrium 14 mm idi kanda gebelik çıkmamıstı 3 hafta sonra 5 haftalik gebe oldugumu ogrendim ama malesef dıs gebelik oldu :KK43: doktorunun yonlendirmesi ne yonde oldu
Gebelik Testi yapalım bi dedi. Yaptı negatif cikti . Bir hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Yumurtalikta kuçuk bir kist varmış o östrojeni artirmis o da kalinlasma ya sebep olmuştur dedi. Progestan ilacı verdi . Kullanıyorum bakalım . İnşallah düzelir . Ya da inşallah test yanilmistir bebek vardır 😊

Gebelik Testi yapalım bi dedi. Yaptı negatif cikti . Bir hafta sonra tekrar yaptırdım o da negatif. Yumurtalikta kuçuk bir kist varmış o östrojeni artirmis o da kalinlasma ya sebep olmuştur dedi. Progestan ilacı verdi . Kullanıyorum bakalım . İnşallah düzelir . Ya da inşallah test yanilmistir bebek vardır 😊
İnş güzel sonuç olur Rabbim gönlüne göre versin canım

Back