- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
- Konu Sahibi Deligonul783
Selam kızlar.. iki aydır bebek istiyoruz ama olmadı. geçen ay az adet gördüm ve biraz adet düzensizliği vardı. ben de bugün doktora gittim. hem de genel bi muayene olurum dedim. doktor rahim kalınlaşması var dedi. bu arada sat 30 aralık. şu an kalınlaşması normal değil mi? yumurtlama dönemim sonuçta.. neyse dr önce gebelik testi ve kan sayımı istedi bişi çıkmadı. smear testi için örnek aldı o da 3 güne çıkacak. ilaç verdi TARLUSAL diye. "bunu 12 gün 1 er kere iç sonra adet göreceksin. sonra adetin 3.günü tsh, fsh, lh, prolaktin testlerini yaptır" dedi. ben bu testleri daha önce de yaptırmıştım ve yine kalınlaşma vardı bekarken ama normaldi sonuçlar ama hep adet kanamam normalden az oluyodu ve hala da öyle. durumum biraz karışık :S bu ay bebek çalışması da yok sizce doktorun verdiği ilacı içip çalışmalara ara vermeli miyim?? yoksa içmeyip denemeye devam mı edeyim? bu ilaçtan 50 yaşındaki menopoza girmekte olqn hastaya da aynı ilacı verdiğini gördüm. o yüzden biraz güvensizlik oluştu. fikirlerinizi söyleyin lütfen ;( benim durumumla benzer sorunlar yaşadınız mı hanımlar???