Rahim kalınlaşması ve yumurta çatlaması

Mucizemmm16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
8.536
7.145
148
33
Kızlar herkese merhaba araniza yeni katıldım sormak istediğim bişey var adetimin 20. Günü olmama daha 1 hafta var ağrım olduğu için muayene oldum doktor rahmin duvarın kalınlaşmış yumurtanda çatlamış dedi gebelik olabilir dedi başına böyle bişey gelip hamile olan var mı acaba

Yani doktor rahim kalınlaşmasını görebilir evet ama birbirinin zıttı iki sebepten de olabilen bir şeyken gebeliği işaret etmemeli.

Yani doktor rahim kalınlaşmasını görebilir evet ama birbirinin zıttı iki sebepten de olabilen bir şeyken gebeliği işaret etmemeli.
Geçen hafta pazartesiden perşembeye kadar sol kasığım battı sonra geçti 2 gündür dün yorulduktan sonra cok fazla adet olucak gibi sancım oldu fenalık bastı gerildim tef gibi sinir bastı bide o yüzden gitmiştim erken mi hastalanıyorum kist mi var patladı diye bugün öyle söyledi gayet iyisin bi sorun yok ama çatlama ve kalınlaşma dedi hala olucak gibiyim

Yani ben klomen kullanıyorum catlama 2 kez iğneyle sağlandı. Çatlama dedigi şey yumurtlama yumurtluyoruz zaten bir sıkıntı yoksa. İnşallah hamilesin ama umut vermesi yersiz olmuş.

Yani ben klomen kullanıyorum catlama 2 kez iğneyle sağlandı. Çatlama dedigi şey yumurtlama yumurtluyoruz zaten bir sıkıntı yoksa. İnşallah hamilesin ama umut vermesi yersiz olmuş.
Beni bilmem de ben isterim ama eşim ister mi orası belirsiz ama inşallah Rabbim senin gönlündekini versin Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin yokluğuyla da sınamasın çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…