• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim kalınlaşması fakat adet olamama gebelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sewda22

hoşgeldin meleğiiiimm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
528
91
123
Aydın
Merhaba arkadaşlar ikinci bebişi düşünüyorum ve PCO hastasıyım birincisinde bir sene tedavi gördüm tedaviyle olmadı akısina bıraktım ve tamda arkadaşların dediği GB ummadığım anda geldi mucizem şimdi kizim 6 yaşında ❣️kardeş istiyoruz doktor tedaviye bu ay başlayacaktı pcolularin sorunudur adet olamamak ! Adetim iki gün geçti doktor rahim kalinlasmis dedi ve kan testi istedi hamilelik çıkmadı duphaston verdi beş gündür duphaston kullanıyorum gelen giden yok acaba bişe varmıdır kan testi yaptırali altı gün oldu umitlenmek istemiyorum ama birkaç gündür mide bulantısı anı baş dönmesi el ayak uyuşması vs yaşıyorum birde ağlıyorum bu ilacın ya. Etkileri mi hamilelik belirtisi olabilir mi bilemedim ? Sorum şu rahim kalinlasmasi varsa adete yakinmdr fakat beş altı gündür gelen giden yok ilaç aldığım halde ? Bir daha test yapsammi kan testinin üzerinden daha altı gün geçti 🙄

Merhaba size bi sorum olacak sizce bu nedir

Eklentiler

• 20200325_224744.webp
    20200325_224744.webp
    25 KB · Görüntüleme: 176
Ay napicami bilmiyorum idrar testi al diyor bir yanım.bir yanımda dur daha altı gün önce kan verdin kanda çıkmayan idrarda mi çıkar diyor 🤔😑

Merhaba arkadaşlar ikinci bebişi düşünüyorum ve PCO hastasıyım birincisinde bir sene tedavi gördüm tedaviyle olmadı akısina bıraktım ve tamda arkadaşların dediği GB ummadığım anda geldi mucizem şimdi kizim 6 yaşında ❣️kardeş istiyoruz doktor tedaviye bu ay başlayacaktı pcolularin sorunudur adet olamamak ! Adetim iki gün geçti doktor rahim kalinlasmis dedi ve kan testi istedi hamilelik çıkmadı duphaston verdi beş gündür duphaston kullanıyorum gelen giden yok acaba bişe varmıdır kan testi yaptırali altı gün oldu umitlenmek istemiyorum ama birkaç gündür mide bulantısı anı baş dönmesi el ayak uyuşması vs yaşıyorum birde ağlıyorum bu ilacın ya. Etkileri mi hamilelik belirtisi olabilir mi bilemedim ? Sorum şu rahim kalinlasmasi varsa adete yakinmdr fakat beş altı gündür gelen giden yok ilaç aldığım halde ? Bir daha test yapsammi kan testinin üzerinden daha altı gün geçti 🙄
Pcos bende de var maalesef moralinizi bozmak istemem ama rahim kalınlaşması her zaman gebelik belirtisi değildir. Bu şikayetle tam 3 kere kürtaj oldum. O kadar yoğun kanamam oldu ki içeriyi kürtajla temizlediler ve parça gönderdiler patalojiye.

Jinekolog yada bs
Yanlış göndermişim busayfayı yeni öğrendim kusura bakmayın cahillik yapmanıza tepki vermenize gerek yok ayıp bisey atmamisim
Cahillik mi sen daha siteyi doğru düzgün bilmiyosun kullanmasını da ben mi cahil oluyorum 😬

Canım sen cahilligi farklı algılamışsın hiç bilmemek cahilliktir ben bildiğim halde yanlış anlamışım unutma her insan yanlış yapabilir şaşırabilir insaniz sonuçta şaşarız da beşeriz de

Canım sen cahilligi farklı algılamışsın hiç bilmemek cahilliktir ben bildiğim halde yanlış anlamışım unutma her insan yanlış yapabilir şaşırabilir insaniz sonuçta şaşarız da beşeriz de
Zaten art niyetli olmasan bir satırdan bu kadar laf kalabalığı yapmazdin pardon demişim orda bir resim atıp açıklama dahi yapmayip konuma atliosun hadi tamam yanlışlik oldu diosun eyvallah da sonunu niye batırıp cahillik filan diyip sacmalisoun ? Sana orda ne bir kötü soz var ne hakaret kendi kendine gelin güvey oluyorsun

Zaten art niyetli olmasan bir satırdan bu kadar laf kalabalığı yapmazdin pardon demişim orda bir resim atıp açıklama dahi yapmayip konuma atliosun hadi tamam yanlışlik oldu diosun eyvallah da sonunu niye batırıp cahillik filan diyip sacmalisoun ? Sana orda ne bir kötü soz var ne hakaret kendi kendine gelin güvey oluyorsu

Pcos bende de var maalesef moralinizi bozmak istemem ama rahim kalınlaşması her zaman gebelik belirtisi değildir. Bu şikayetle tam 3 kere kürtaj oldum. O kadar yoğun kanamam oldu ki içeriyi kürtajla temizlediler ve parça gönderdiler patalojiye.
Geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alirsiniz ;) benim öyle bir problemim olmadı pcoda Dr ultrosana bakip emin konuşunca bende baya heveslendim ama kanda negatif çıkınca üzüldüm madem rahimim kalın adete yakın zamanda olurmu neden olamadım ki çözemedim birde duphaston kullanıyorum yariladim paketi

Ahhhh tatlım tatlım önce sen baslattin ama tepki vererek neyse hepimize geçmiş olsun
Birinci tip ergen gece gece beni buldu ya hadi canım gölge etme başka ihsan istemezzz al resmini düs konularının peşine ha gerçi sen bu sitede jinekolog da var saniyosun galiba ki öyle bir resmi kim nasıl yorumlayacak harbi merak ettim ✋😂

Valla senin gibi kart ve yaşı geçmiş budala olacağıma genç olurum ergennolurum ne güzel

Back
X