Rahim kalinlasmasi acil bakarmsnz

beyaz kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
41
23
3
24
Kizlar ovulasyon testi pozitif ciktiktan sonra gecikmem de bugun 4. Gun kan vermeye kadin doguma gittim ultrasonla once bakti rahmin kalinlasmis bu bize %50 var diye bilir kana bakalim sonra degerlendirelim eyer yuksekse beta degerim alttan muayne yapip kese varmi die bakariz dedi bu sekilde basina gelen varmi kan tahlilim ogleden sonra cikicak meraktan heycandan olucem. Ya kuddus ya baki rabbim bugun mutlu haberler aldirsin insallah

Adet öncesi ve gebelikte rahim kalınlaşması olur. Gecikmeniz de varsa hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben idrar testi yapıp pozitif görünce kan vermeye gitmiştim ultrasonda kalınlaşma görülmüştü.

Adet öncesi ve gebelikte rahim kalınlaşması olur. Gecikmeniz de varsa hamile olma ihtimaliniz yüksek. Ben idrar testi yapıp pozitif görünce kan vermeye gitmiştim ultrasonda kalınlaşma görülmüştü.
Ovulasyon testiyle ogrenen bir cok arkadas oldugu icin ovulasyon testi ile yaptigimda pozitifi gordum reglim 4 gun sarkmazdi doktor bakti bugun rahimin kalinlasmis oldugunu soyledi insallah bende hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…