Rahim incelmesi yaşayan var mı klomen sonrası?

Eminemalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
352
264
53
33
Merhabalar ben geçen ay rahim filmi çektim rahim filmi çok kötü çekildi baya canım yandı? Birkaç antibiyotik verdi o ay ama ne göğüs şişkinliği ne birşey hissettim geç de adet oldum. Bu ay adetin 4. Günü klomenle başladık 5. Gün kontrolde bir yumurta 12 13 ml rahim kalınlığı az dedi klomene rağmen. Sonrasında gonal f 900 yazdı günlük 50 ünite iki gün sonra gittim yumurta 15 16 dedi ama rahim kalınlaşmamış. Rahmin incelmiş bir de içerde eşime bu ay unuttun çocuğu olmaz. Yok kök hücre yapacağım dedi. Ben birşey anlamadım madem ki öyle progestan ver dedim kalınlaşsın diye yok dedi bu ay birşey beklemeyim. Ben de eşimde kaç gündür kötüyüz enayi gibi bir de demez mi tüp bebeğe onca para vermeyin yazık. İki aydır gidiyoruz doktora yaklaşık 4 5 bin para sayıp verdik. Klomen sonrası başına böyle şeyler gelen var mı? Rahim incelmesi çok büyük bir sorun mu? Üç yıldır uğraşıyoruz sırf para tuzağı umutlarımızla oynuyorlar

Klomen defalarca kullandım, hiçbir böyle bir durum yaşamadım, rahim duvarımın kalınlığı hep normaldi. Bu durumun klomen ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Kesinlikle başka bi yerde daha detaylı bir muayene olmalısınız.

Klomenle ben duydum burda birinden ama eski bi topikteydi geçen şubat ayındaydı. Katılıyorum kesinlikle başka yerde muayene olmalı. Berbat konuşmuş doktor.

Klomenle ben duydum burda birinden ama eski bi topikteydi geçen şubat ayındaydı. Katılıyorum kesinlikle başka yerde muayene olmalı. Berbat konuşmuş doktor.
Ben böyle şeyler okuyunca üzülüyorum, yani anlamıyorum biz doktora güvenmeyeceksek kime güveneceğiz. Ben yine de klomenin rahim incelmesine neden olduğunu sanmıyorum, rahim duvarı zaten incedir.

bir doktora bağlı kalmayın

Ben böyle şeyler okuyunca üzülüyorum, yani anlamıyorum biz doktora güvenmeyeceksek kime güveneceğiz. Ben yine de klomenin rahim incelmesine neden olduğunu sanmıyorum, rahim duvarı zaten incedir.
Ben inandım valla şimdi tam açıklayamayacağım başıma gelmedi ama o zaman arkadaş uzun uzun anlatmıştı.
Bi de inceldiyse bile kalınlaşır yani düzelir bu değişen bir şey. Tüpe para vermeyin ne demek.

Klomenin böyle bir etkisi olduğunu duydum. Doktorunuz doğru söylemiş ancak kötü anlatmış. Ne demek tüp bebeğe para vermeyin. Insallah gerek kalmaz vermezsiniz ama bi tıp dr unun bunu söylemesi cok abes. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Rahim normalde adetten sonra incedir. Adete yakin kalınlaşır. Baska dr a gidip muayene olun derim. Kimi dr para icin neler neler söylüyor.

Mecbur tedavim onda devam ettiği için bu ayı bitirmek için uğraşıyorum onca iğne ve ücretten sonra. Yani dediğiniz gibi bende ilk zamanlar kalınlaşmaz adete yakın ancak. Ama sanırım bu ayda olmayacak hayırlısı. Başka doktora gitmeye de korkar olduk her bir kafadan ayrı bir ses çıkıyor. En iyisi tüp bebek olmuyor zorlamanın anlamı yok sanırım zaten her türlü maddi manevi etkileniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…