merhaba,
11 yıllık evliyim ve 1 oğlum var. normal doğumla. oğlum doğduktan 3 yıl sonra 1 düşüğüm oldu ve sonrasın sprial ile 5 yıl korundum. ikinci çocuğu yeniden düşündüğümüzden spirali çıkarttırdım ve olaylar başları. ilk önce adettim düzensiz oldu ve sonrasında adettimde azalmalar oldu ve rahim kalınlaşmadığı için dediler. 3 ay kadar hormon tedavisi gördüm. HSG çektirdim ve asherman sendromu dediler histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası 2 ay ilaç tedavisi gördüm ve geçen ay ilacı bıraktırdı doktorum. ilaçsız geçen bir ay sonrası yine regl olmadım ve hamileyim zannettim ama yaptığım test sonuçlarında ne yazık ki hamile olmadığımı gördüm ve yeniden doktora gittim. sonuç yine rahim içi kalınlığı çok düşük. ve tüp bebek doktoruna yönlendirdi ve adet olabilmem için ilaç verdi. şimdi ilaç kullanmaya başladım. rahim içini kalınlaştırmak adına internette araçtırma yaptığımda nar suyunun iyi geldiğini okudum ve aktarlarda özel bitki karışımları olduğunu okudum. bu konu hakkında bilginiz varmı ne olur bana yardım edin. yaklaşık olarak 2 yıl olacak sürekli doktorlardayım ve tüp bebek tedavisine başlamadan önce bildiğiniz birşey varsa nolur bana söyleyin.??? teşekkür ederim.