rahim inceliği olan varmı?

tolemiefe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
2
3
42
merhaba,

11 yıllık evliyim ve 1 oğlum var. normal doğumla. oğlum doğduktan 3 yıl sonra 1 düşüğüm oldu ve sonrasın sprial ile 5 yıl korundum. ikinci çocuğu yeniden düşündüğümüzden spirali çıkarttırdım ve olaylar başları. ilk önce adettim düzensiz oldu ve sonrasında adettimde azalmalar oldu ve rahim kalınlaşmadığı için dediler. 3 ay kadar hormon tedavisi gördüm. HSG çektirdim ve asherman sendromu dediler histeroskopi oldum. histeroskopi sonrası 2 ay ilaç tedavisi gördüm ve geçen ay ilacı bıraktırdı doktorum. ilaçsız geçen bir ay sonrası yine regl olmadım ve hamileyim zannettim ama yaptığım test sonuçlarında ne yazık ki hamile olmadığımı gördüm ve yeniden doktora gittim. sonuç yine rahim içi kalınlığı çok düşük. ve tüp bebek doktoruna yönlendirdi ve adet olabilmem için ilaç verdi. şimdi ilaç kullanmaya başladım. rahim içini kalınlaştırmak adına internette araçtırma yaptığımda nar suyunun iyi geldiğini okudum ve aktarlarda özel bitki karışımları olduğunu okudum. bu konu hakkında bilginiz varmı ne olur bana yardım edin. yaklaşık olarak 2 yıl olacak sürekli doktorlardayım ve tüp bebek tedavisine başlamadan önce bildiğiniz birşey varsa nolur bana söyleyin.??? teşekkür ederim.

bende var rahim duvarı inceliği ve adetlerim erken geldiği için hamile kalamıyorum...bende ilaç vss kullanıyorum ama sonuç hala negatif bşy yok ortada çok şükür eşimin değerleri güzel...ilaç içmekten artık gına geldi...bizimde düzelmezse eylül yada ekim gibi tüp bebek tedavisine başlayacağız kısmet bakalım...bana doktor rahim duvarı hem kalınlaşsın hem de adetlerin düzene girsin dye ilaç verdi bunun yanında başka takviye ilaçlarda kullanıyorum ama bünyemi alt üst ediyor..rabbim hepimize şifa versin

Merhabalar :
Merhabalar ; tekrar eden rahim içi müdahaleler, kürtajlar veya enfeksiyonlar neticesinde rahim içinde yapışıklıklar ve incelikler oluşabilir. Rahim içi inceliği tanısı adetinizin 6-12. günleri arası yapılacak usg ve rahım-tup fılmı ıle konulur. Deneyimli eller tarafından rahim içine histeroskopı denilen kamera sistemi ile girilerek bakılıp düzeltilmesi için tedaviler yapılmalıdır.
Ayrıca rahım ıcıne uygulanacak cesıtlı solusyonlar ıle rahım ıcınde perfuzyonun artırılması tetıklenerek rahım ıc zarı kalınlıgının 7 mm nın ustune cıkarılması amaclanır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Hocam banada yardımcı olurmusunuz nolur moral olarak tamamen çökmüş durumdayım daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım ve hepside negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı şimdi 7 ci tedavime başladım polikistik overliyim 16 tane birinci kalite blastokistim donduruldu daha önceki tedavilerimde embriyolarım üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu tedavi başarısızlığı olarakta embriyo kalitesiz ondan olmuyor denilmişti fakat son tedavimde asıl sorunun rahimle alakalı olduğu söylendi rahim filmi çektirdim biyopsi yapıldı sonuç rahimde kireçlenme, tepesinde eziklik, adenimiyozist, hafif şekil bozukluğu çıktı biyopsi sonucuda temiz çıktı şimdi rahim hazırlama sürecindeyim fakat rahim 6,5 mmin üzerine çıkmıyo neupogen diye bi ilaç verildi olmadı günde 6 estrofem ve üç tanede cylo prognova beyazlarını kullanıyorum ama yok olmuyor doktor bu kalınlıkla gebelik olmayacağını söylüyor sizce ne yapmam gerekiyor bi türlü transfer olamıyorum bunun bi çaresi yokmu bana ne yapılabilir lütfen yardımcı olun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…