- 14 Haziran 2024
- 850
- 377
- 26
- Konu Sahibi pinkheartt
Histeroskopi oldum ve rahimde iltihap çıktı. Bu durum tüplerde sıvı birikmesi yapar mı bu tarz durum yaşayıp transferi pozitif olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef iltihap tüpleri tıkıyor, size tavsiyem tarama ve kasık hacamatı yapmanızdır...Histeroskopi oldum ve rahimde iltihap çıktı. Bu durum tüplerde sıvı birikmesi yapar mı bu tarz durum yaşayıp transferi pozitif olan var mı
Ben hamile kaldım, hacamat yaptırdım ve hayıt macunu kullandım , sağlıklı beslendim, pilatese gittim ve olumlama enerji çalışmaları yaptım ..Histeroskopi oldum ve rahimde iltihap çıktı. Bu durum tüplerde sıvı birikmesi yapar mı bu tarz durum yaşayıp transferi pozitif olan var mı
Sizin için çok sevindim rahimde iltihap mı vardı sizinde nasıl anlaşıldıBen hamile kaldım, hacamat yaptırdım ve hayıt macunu kullandım , sağlıklı beslendim, pilatese gittim ve olumlama enerji çalışmaları yaptım ..
Evet benimde iltihap sorunum vardı bir de kistSizin için çok sevindim rahimde iltihap mı vardı sizinde nasıl anlaşıldı
Merhaba rahimde iltihap ve tüplerde sıvı birikmesi tutunmayı engelleyen durumlar. Bunların tedavisini olmadan transferinizi olmamalısınız.Sizin için çok sevindim rahimde iltihap mı vardı sizinde nasıl anlaşıldı
Merhaba rahimde iltihap ve tüplerde sıvı birikmesi tutunmayı engelleyen durumlar. Bunların tedavisini olmadan transferinizi olmamalısınız.
Tabiki çok haklısınız zaten rahim iltihabı için 15 günlük antibiyotik tedavisi görüyorum sonrasında transfer olucam. Ama tüpümde çok hafif genişleme varmış sıvı olmayabilir şimdilik tüp için bişey yapmaya gerek yok dediMerhaba rahimde iltihap ve tüplerde sıvı birikmesi tutunmayı engelleyen durumlar. Bunların tedavisini olmadan transferinizi olmamalısınız.
Sıvı yoksa sorun da yok :)Tabiki çok haklısınız zaten rahim iltihabı için 15 günlük antibiyotik tedavisi görüyorum sonrasında transfer olucam. Ama tüpümde çok hafif genişleme varmış sıvı olmayabilir şimdilik tüp için bişey yapmaya gerek yok dedi
Çok teşekkürker umarım öyledirSıvı yoksa sorun da yok :)
Merhaba sizin tüpünüz mü kapalıydıBen hamile kaldım, hacamat yaptırdım ve hayıt macunu kullandım , sağlıklı beslendim, pilatese gittim ve olumlama enerji çalışmaları yaptım ..
Merhaba ,Sol tüpüm yarı açık yarı kapalıydı ve kist vardı bir de erken menepoz, amh 0.1 diMerhaba sizin tüpünüz mü kapalıydı
Doğal yoldan mı hamile kaldınızMerhaba ,Sol tüpüm yarı açık yarı kapalıydı ve kist vardı bir de erken menepoz, amh 0.1 di
Evet, sürpriz gebelik, doktorlar tüp bebek bile zor dediDoğal yoldan mı hamile kaldınız
Ne güzel Rabbim bana da yaşatsın öyle mucizeyiEvet, sürpriz gebelik, doktorlar tüp bebek bile zor dedi
Amin insallahNe güzel Rabbim bana da yaşatsın öyle mucizeyi
Merhaba rahim iltihabı sık idrar gibi sorunlar yapıyor muydu ? Bende de var daTabiki çok haklısınız zaten rahim iltihabı için 15 günlük antibiyotik tedavisi görüyorum sonrasında transfer olucam. Ama tüpümde çok hafif genişleme varmış sıvı olmayabilir şimdilik tüp için bişey yapmaya gerek yok dedi
Bendede var nasıl geçer acaba yaMerhaba rahim iltihabı sık idrar gibi sorunlar yapıyor muydu ? Bende de var da
Sizde de sık idrar yapıyor muBendede var nasıl geçer acaba ya
Yok hiçbir belirti yoktu histeroskopide gördülerSizde de sık idrar yapıyor mu