• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim icinde batma

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Cinsel ilişki sırasında vajinanın içinde (sonunda) batma acı hissi var sadece ben değil bunu eşim de hissediyor bunun nedeni sizce nedir ? 5 aydır evliyim bu 2.kez oluyor yardımcı olur musunuz lütfen :(

Cinsel ilişki sırasında vajinanın içinde (sonunda) batma acı hissi var sadece ben değil bunu eşim de hissediyor bunun nedeni sizce nedir ? 5 aydır evliyim bu 2.kez oluyor yardımcı olur musunuz lütfen :KK43:
Spiraliniz yoktur yeni evlisiniz degil mi?esiniz nasil bir batma hissediyor.sadece siz hissediyor olsaniz kist mi acaba diyecegim ama esiniz de hissediyor ona anlam veremedim spiral olmasi disinda

Spiraliniz yoktur yeni evlisiniz degil mi?esiniz nasil bir batma hissediyor.sadece siz hissediyor olsaniz kist mi acaba diyecegim ama esiniz de hissediyor ona anlam veremedim spiral olmasi disinda
Yeni evliyim spiral değil bende ne olduğunu anlayamıyorum kist böyle yapar mi ki acaba

Rahim duvarinda catlak filan olunca olabiliyo oyle bi his ama esiniz hissedemez yani. Bilemedim 😶

Yeni evliyim spiral değil bende ne olduğunu anlayamıyorum kist böyle yapar mi ki acaba
Kisti esiniz batma olarak hisseder mi emin degilim bende 5cm vardi esim hissetmiyordu..bir doktorunuza danisin bence..esinizin ki psikolojik olabilir mi peki siz batiyor dediginizden dolayi

Kisti esiniz batma olarak hisseder mi emin degilim bende 5cm vardi esim hissetmiyordu..bir doktorunuza danisin bence..esinizin ki psikolojik olabilir mi peki siz batiyor dediginizden dolayi
Inanın emin değilim ama ben hissediyordum ama ona demedim kendi bana birşey batıyor sanki falan dedi ondan öyle psikolojik oldugunu düşünmüyorum aslında

Back