40 gün sonra ikinci kürtaj oldum parçaları temizlemek için. Asla aynı doktor olamaz. Ankarada bir hoca buldum o yaptı ikinciyi. İnşallah rahmime zarar gelmez yaaBir ay içinde 2 kürtaj mı oldunuz? İkincisi ilkinde yapılan hatayı telafi için mi? Aynı doktor değil di mi?
Doğru zamanda hayırlı bir evladınız olur inşallah.
önce olaydı bee tatlım ondan sonra düşünseydin.niye derxsen çaresiz bir şey değil küçük bir aparat takıp açıyorlar.Ben bir ay önce kürtaj oldum. Rahim içinde plasenta parçaları kalmış. İki gün önce tekrar kürtaj oldum. İnternette okudum usulsuz kürtaja bağlı rahim içinde yapışıklıklar olabiliyomuş. Böyle bişey başıma gelir mi diye çok endişe ediyorum. Bu konuda fikri olan varmı yada böyle bişey yaşayan??
Nasıl anladınız sorunu? Hiç yok yere 2 kere aynı şeyi yaşamanız ne kötü.40 gün sonra ikinci kürtaj oldum parçaları temizlemek için. Asla aynı doktor olamaz. Ankarada bir hoca buldum o yaptı ikinciyi. İnşallah rahmime zarar gelmez yaa
Nasıl yani yapışıklığı açmak için mi kolay dediniz anlamadımönce olaydı bee tatlım ondan sonra düşünseydin.niye derxsen çaresiz bir şey değil küçük bir aparat takıp açıyorlar.
Tesadüf oldu ben adet göremedim ankaraya bunun için geldiğimde doktor parça kalmış dediNasıl anladınız sorunu? Hiç yok yere 2 kere aynı şeyi yaşamanız ne kötü.
İnşallah birşey olmaz. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
bu yapışıklıktan değil de hamilelik tam olarak sonlanmamış oldugundan vucud kendini hamile sandıgı için adet göremiyor olabilirsiniz ki bunu çok duydumTesadüf oldu ben adet göremedim ankaraya bunun için geldiğimde doktor parça kalmış dedi
Aynen İkinci gittiğim doktorumda aynı şeyi söyledi. Yapışıklık sonradan gelişebilecek bir durum. Böyle birşey olursa diye endişe ediyorumbu yapışıklıktan değil de hamilelik tam olarak sonlanmamış oldugundan vucud kendini hamile sandıgı için adet göremiyor olabilirsiniz ki bunu çok duydum
Benimkinde baya bir materyal kalmış bu şekilde bırakırsak enfeksiyona sebep olur dediYapışıklık değil de ben de sonrasında sorunlar yaşadım. Doktorum en ufak zar parçası kalmış olsa sorun yapar demişti. Operasyonu yeni olduğum için (yaklaşık2ay sonra gitmiştim kendisine) yeniden kürtaja sıcak bakmıyorum orasını örümcek ağı gibi düşün ne kadar dokunursak o kadar bozarız kendi haline bırakalım biraz dedi. Kürtajdan yaklaşık 4ay sonra parça düşürdüm bütün sıkıntılarıdır gitti çok şükür. 8. Ayında da hamile kaldım çok şükür
Ben gittiğimde zaten enfeksiyon sarmıştıBenimkinde baya bir materyal kalmış bu şekilde bırakırsak enfeksiyona sebep olur dedi
Evet vakumla yapıldıCnm sen vakumla olmadınmı kürtajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?