Rahim içi yapışıklık

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Ben bir ay önce kürtaj oldum. Rahim içinde plasenta parçaları kalmış. İki gün önce tekrar kürtaj oldum. İnternette okudum usulsuz kürtaja bağlı rahim içinde yapışıklıklar olabiliyomuş. Böyle bişey başıma gelir mi diye çok endişe ediyorum. Bu konuda fikri olan varmı yada böyle bişey yaşayan??

Haftaya kontrole gidicem. Gittiğimde sorucam. Ama defalarca kürtaj olup sonra çocuğu olan oluyo heralde. Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde bebek nasip etseydi bikere

Bir ay içinde 2 kürtaj mı oldunuz? İkincisi ilkinde yapılan hatayı telafi için mi? Aynı doktor değil di mi?

Doğru zamanda hayırlı bir evladınız olur inşallah.

Bir ay içinde 2 kürtaj mı oldunuz? İkincisi ilkinde yapılan hatayı telafi için mi? Aynı doktor değil di mi?

Doğru zamanda hayırlı bir evladınız olur inşallah.
40 gün sonra ikinci kürtaj oldum parçaları temizlemek için. Asla aynı doktor olamaz. Ankarada bir hoca buldum o yaptı ikinciyi. İnşallah rahmime zarar gelmez yaa :(

Ben bir ay önce kürtaj oldum. Rahim içinde plasenta parçaları kalmış. İki gün önce tekrar kürtaj oldum. İnternette okudum usulsuz kürtaja bağlı rahim içinde yapışıklıklar olabiliyomuş. Böyle bişey başıma gelir mi diye çok endişe ediyorum. Bu konuda fikri olan varmı yada böyle bişey yaşayan??
önce olaydı bee tatlım ondan sonra düşünseydin.niye derxsen çaresiz bir şey değil küçük bir aparat takıp açıyorlar.

40 gün sonra ikinci kürtaj oldum parçaları temizlemek için. Asla aynı doktor olamaz. Ankarada bir hoca buldum o yaptı ikinciyi. İnşallah rahmime zarar gelmez yaa :KK43:
Nasıl anladınız sorunu? Hiç yok yere 2 kere aynı şeyi yaşamanız ne kötü.
İnşallah birşey olmaz. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

Tesadüf oldu ben adet göremedim ankaraya bunun için geldiğimde doktor parça kalmış dedi
bu yapışıklıktan değil de hamilelik tam olarak sonlanmamış oldugundan vucud kendini hamile sandıgı için adet göremiyor olabilirsiniz ki bunu çok duydum

bu yapışıklıktan değil de hamilelik tam olarak sonlanmamış oldugundan vucud kendini hamile sandıgı için adet göremiyor olabilirsiniz ki bunu çok duydum
Aynen İkinci gittiğim doktorumda aynı şeyi söyledi. Yapışıklık sonradan gelişebilecek bir durum. Böyle birşey olursa diye endişe ediyorum

Yapışıklık değil de ben de sonrasında sorunlar yaşadım. Doktorum en ufak zar parçası kalmış olsa sorun yapar demişti. Operasyonu yeni olduğum için (yaklaşık2ay sonra gitmiştim kendisine) yeniden kürtaja sıcak bakmıyorum orasını örümcek ağı gibi düşün ne kadar dokunursak o kadar bozarız kendi haline bırakalım biraz dedi. Kürtajdan yaklaşık 4ay sonra parça düşürdüm bütün sıkıntılarıdır gitti çok şükür. 8. Ayında da hamile kaldım çok şükür

Yapışıklık değil de ben de sonrasında sorunlar yaşadım. Doktorum en ufak zar parçası kalmış olsa sorun yapar demişti. Operasyonu yeni olduğum için (yaklaşık2ay sonra gitmiştim kendisine) yeniden kürtaja sıcak bakmıyorum orasını örümcek ağı gibi düşün ne kadar dokunursak o kadar bozarız kendi haline bırakalım biraz dedi. Kürtajdan yaklaşık 4ay sonra parça düşürdüm bütün sıkıntılarıdır gitti çok şükür. 8. Ayında da hamile kaldım çok şükür
Benimkinde baya bir materyal kalmış bu şekilde bırakırsak enfeksiyona sebep olur dedi

Benimkinde baya bir materyal kalmış bu şekilde bırakırsak enfeksiyona sebep olur dedi
Ben gittiğimde zaten enfeksiyon sarmıştı :( hatta doktorum kontrole gitmedin mi demişti (başka dr yapmıştı operasyonu) dünyanın ilacını kullandım hatta 3gün damar yolum açık kaldı sabah 2akşam 2 günde 4tane serum (toplamda 12) yedim ama geçmedi. Doktor 4. Ayın sonunda izin verdi hamileliğe

Kizlarr ben 2014 yilinda kurtaj oldum 3.adetimden itibaren adetlerim azaldi 6 gun yogun olurdum simdi 4 de bitiyo yapisiklik soz konusu olabilir mi adetim hic gecikmez 1 gun gecikir en fazla

Back