Rahim içi yapışıklık...

Nev i Zade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
2
0
1
31
Merhaba arkadaşlar. 1 senedir çocuk deniyoruz ama olmadı. Eşim ve ben hangi doktora gittiysek sıkıntı yok her şey çok iyi dediler. Hatta eşimin morfolojisi yüzde 2 çıktı ve doktorlar bu bir problem değil dediler. Bizde yinede acaba bundan dolayı mı olmuyor diye düşünmeye başladık. Fakat en son eğitim ve araştırma hastanesinde gittiğim bir doktor bende 7mm lik bir polip olduğunu her ihtimale karşı almak istediğini söyledi. Ancak ameliyat sırasında rahim içi yapışıklık görmüş ve onuda açmış. Ameliyat sonrası bana kullanmam için cyclo progynova verdi. Düzenli olarak kullandım ilaç bittikten 4 gün sonra regl oldum. Bu sürede ilişkiye girmedim hiç. Bu ilaçtan sonra ilk temizlik sürem ve normalde ovulasyon testlerinde pozitif sonucu mutlaka görürken bu ay hiç görmedim. İlaçla veya ameliyatla ilgili olarak bu ay yumurtlama olmamış olabilir mi sizce fikri olan var mı?

Bi gelisme var mi durumunuzda? Bisey sormak istiyorum yapisikligin herhangi bir belirtisi varmiydi sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…