• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim içi yapışıklık sonrası tüp bebek

tugbahls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
89
49
88
37
merhabalar, forumda yeniyim ve bu rahim içi yapışıklığı konusunda pek birşey bulamadım. bir benim mi başımda bu sıkıntı var anlamadım. neyse yıllarca adetim az gelirdi evlendikten 2 ay sonra hsg çektirince kronik enfeksiyon yüzünden rahim içinde yapışıklık olmuş. 1 laparoskopi 4 histereskopi sonrası bu ay tüp bebeğe başladık . ama rahimiçi hala tam ideal değil 5.8 mm kalınlığında. salı günü toplama var. son kontrolümde doktor bana "transferden sonra bebek tutunamazsa ikinci denemeyi yapmayacağım" dedi. yani şansımızı denicez bi nevi... eğer tutunmazsa kıbrısta taşıyıcı anneliğe başvurun dedi. ben tabi şok !!! bi yandan lustral alıyorum sinirlerim çok bozuk.. benim durumumda olan kimse yok mu? yapışıklık sonrası hamile kalan?

Canım benimde rahimde yapisiklik varmış hatta öyle ki rahim yapisikliktan yok olmuş açıldı histeroskopiyle tedaviye başladım ama olmadı artık dondurulmuslarla devam edicem merak ettim sen ne yaptın

Geçmiş olsun cnm ya merak ettim nerde tedavi görüyorsun o nasıl bir Dr dur anlamadım... bende yapışıklık var şuanda tedavideyim zor bi hasta grubundayiz Eet ama ne demek tutmazsa bi daha yapmam o_O böyle şey olurmu sanki yapacak bi o Dr mu var... bunu kafana takma ben 4. Tüp bebek tedavimi oluyorum.. umudunu kesme ama bu konuda iyi bi Dr a git derim... rahmi kalinlastirmak için ermiş aktar diye bi yer varmış ordan siparis verebiliyosun.. bir çay varmış onu kullanabilirsin.... belki kalinlastirir rahmini ... Allah yardimcin olsun

Geçmiş olsun cnm ya merak ettim nerde tedavi görüyorsun o nasıl bir Dr dur anlamadım... bende yapışıklık var şuanda tedavideyim zor bi hasta grubundayiz Eet ama ne demek tutmazsa bi daha yapmam o_O böyle şey olurmu sanki yapacak bi o Dr mu var... bunu kafana takma ben 4. Tüp bebek tedavimi oluyorum.. umudunu kesme ama bu konuda iyi bi Dr a git derim... rahmi kalinlastirmak için ermiş aktar diye bi yer varmış ordan siparis verebiliyosun.. bir çay varmış onu kullanabilirsin.... belki kalinlastirir rahmini ... Allah yardimcin olsun

Geçmiş olsun canım inşallah bizde bebislerimizi alırız kucagimiza tez vakitte hayirlisiyla

Back