Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahim flmi sonrası gebelik belirtileriniz nedir kızlar
Rahim flmi çekildim 5 gün ilişki yasaklandı sonrasında buna yi değerlendirelim dedik sonrası ilişki oldu ve şuan kahverengi leke geliyor ve çekilmeli 8 gün oldu sizce neden olur ? Bu kadar erken belirti olurmu sizce kızlar ?
Bende çekildim rahim filmi filmden sonra hafif kanamalarım oldu bir hafta. Ondan sonrada regl erken geldi . Sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal oldu ben faydasını gördüm çok şükür. Ama seninki bence hala filmin etkisi gebelik olduğunu düşünmüyorum
Bende çekildim rahim filmi filmden sonra hafif kanamalarım oldu bir hafta. Ondan sonrada regl erken geldi . Sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal oldu ben faydasını gördüm çok şükür. Ama seninki bence hala filmin etkisi gebelik olduğunu düşünmüyorum
Ya inşallah tekrar hamile kalırsın kısa süre içinde inşallah canım benim
Ama benim kanamam yokki hiç sadece akıntı kahverengi lik var yani sütlü kahve renginde akıntı gelmiş bende anlamadım ki fliim sonrası 1 gün kanama oldu damla kadar o kadar daha olmadı
Ne kadar yoğunlukta bu kahverengi akıntı.ped doluyomu.sildikcemi geliyo.ben filmi çektirdiğim gün kanama yaşadım.1 hafta sonra kırmızı kanama lekelemeyin oldu.7 gundur siyah camurgbi akıntı oluyor. Adete7 gun var enfeksiyon mu oldu diyorum