- 25 Aralık 2023
- 31
- 5
- 28
- Konu Sahibi merveuffhjjhvf
Rahim filmi çekmek için İstanbulda devlet hastanesini arıyorum, öneriniz varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesinde sanirim biraz fazla bekleniliyormus ben beklememek için özel Pendik yüzyılda cektirdimRahim filmi çekmek için İstanbulda devlet hastanesini arıyorum, öneriniz varmi
Ücret ne kadardi acabaDevlet hastanesinde sanirim biraz fazla bekleniliyormus ben beklememek için özel Pendik yüzyılda cektirdim
Bakırköy araştırma hastanesi çekiyor diye biliyorum Kanuni de aynı şekildeRahim filmi çekmek için İstanbulda devlet hastanesini arıyorum, öneriniz varmi
Kanuni çekmiyor ama bakirkoye sorayım teşekkürlerBakırköy araştırma hastanesi çekiyor diye biliyorum Kanuni de aynı şekilde
Bir de özel fiyatını sormuşsun ben buralarda sordugumda sekiz 9000 TL diyenler olmuştu daha uygunu var mıdır bilmiyorum ama en uygunu bunu bulmuştum benRahim filmi çekmek için İstanbulda devlet hastanesini arıyorum, öneriniz varmi
Kanuni çekiyordu niye kaldırmışlar a şaşırdım benim annem çektirdi de orada o yüzden biliyordum orada çektirdiğini Bakırköy’ün çekmesi gerekiyor çünkü o da kapsamlı aslında bulabilirsen Çam Sakura da var mı bilmiyorum ama orası da aynı şekilde çapa hastanesi de çekiyor orayı da biliyorum benim bildiğim çapa Bakırköy Kanuni’den kaldırmışlar demek ki onu eledık istersen cam sakura da sor garantı olsunKanuni çekmiyor ama bakirkoye sorayım teşekkürler
Evet şimdi arkadaşıma sordum Çam Sakura’da çekiyor mu diye evet çekiliyormuş haberin olsunRahim filmi çekmek için İstanbulda devlet hastanesini arıyorum, öneriniz varmi
Teşekkür ederim ever cam sakura cekiyormus ama 1 yıl sonrasına randevu veriyorlarmis birde rahim filmini çekince o belgeyi başka hastaneye götürmek için elimize vermiyorlarmis, yani eğer tedaviyi cam sakurada goruceksen cektirebilirmissinEvet şimdi arkadaşıma sordum Çam Sakura’da çekiyor mu diye evet çekiliyormuş haberin olsun
Bu neyin saçmalıymış böyle ya hastanelerde bir tuhaflaşmış o zaman Bakırköy Hastanesi’ne denemek lazım Çapa’dan da randevu bulmak o kadar zor ki her gün düzenli olarak kontrol etmen lazım inşallah oradan bulursun da her şeyini oradan halledersin ama evet işte sıra bulmak ne zaman olur onu bilemiyorum ben Zonguldaklıyım bizim memleketimizi araştırma hastanelerinde önden para verirsen eğer hemen işini önden hallediyorlar burada keşke öyle bir şey olsa da hani en azından 10.000 liralık şeye 2000 TL’ye kapatırsın maalesef burası kalabalık bir şehir olduğu için olmuyor keşke öyle bir şey olsa da en azından çok iyi olurduTeşekkür ederim ever cam sakura cekiyormus ama 1 yıl sonrasına randevu veriyorlarmis birde rahim filmini çekince o belgeyi başka hastaneye götürmek için elimize vermiyorlarmis, yani eğer tedaviyi cam sakurada goruceksen cektirebilirmissin
Ahh inşallah bulurum canm çok teşekkür ederim, bakirkoy ile bugün gorusucem inşallahBu neyin saçmalıymış böyle ya hastanelerde bir tuhaflaşmış o zaman Bakırköy Hastanesi’ne denemek lazım Çapa’dan da randevu bulmak o kadar zor ki her gün düzenli olarak kontrol etmen lazım inşallah oradan bulursun da her şeyini oradan halledersin ama evet işte sıra bulmak ne zaman olur onu bilemiyorum ben Zonguldaklıyım bizim memleketimizi araştırma hastanelerinde önden para verirsen eğer hemen işini önden hallediyorlar burada keşke öyle bir şey olsa da hani en azından 10.000 liralık şeye 2000 TL’ye kapatırsın maalesef burası kalabalık bir şehir olduğu için olmuyor keşke öyle bir şey olsa da en azından çok iyi olurdu
İnşallah kuzum ya güzel haber alırsın da ama şunu da söyleyeyim çok rahat 2.03 ay bekletir inşallah daha fazla olmaz ama bekleme süreleri çok oluyor özellikle bu konularda ben bile bir endoskopi yaptırayım dedim beş ay beklettiler hem de özel hastanelere bir bak istersen Google üzerinden uygunu çeken var mı belki kampanya yakalarsın bir şey olur keşke yardımcı olabilsemAhh inşallah bulurum canm çok teşekkür ederim, bakirkoy ile bugün gorusucem inşallah
Ay inşallah canm çok sağolasinİnşallah kuzum ya güzel haber alırsın da ama şunu da söyleyeyim çok rahat 2.03 ay bekletir inşallah daha fazla olmaz ama bekleme süreleri çok oluyor özellikle bu konularda ben bile bir endoskopi yaptırayım dedim beş ay beklettiler hem de özel hastanelere bir bak istersen Google üzerinden uygunu çeken var mı belki kampanya yakalarsın bir şey olur keşke yardımcı olabilsem
Rica ederim kuzum inşallah hayırlısıyla çektirirsin ben de bir araştırayım bakayım uygunu çektirbilecek yerler var mı veya başka hangi hastaneler olabilir bir araştırayım bir bilgi alırsam mutlaka tekrar gelir yazarım bir de sadece İstanbul içine bakma Gebze’ye falan da bak mesela varsa oraya gitmekte aslında zor değil Marmaray’la gidiliyor doğru demişimdir inşallah ben biraz ulaşım araçlarının isimlerini hep karıştırıyorum ama anadolu yakası da olur yeterki işin çözülsün ben heyet raporu alabilmek için Ereğli’ye gitmiştim İstanbul’dan yeterki çözülsün diye heyet raporu almak da maalesef iki ay demişlerdi bazen göze almak lazım eğer çok aciliyeti varsa yakın olarak başka bir yer aklıma gelmedi ama Anadolu ve Gebze tarafları geliyor şu an bunu da söylemek istedimAy inşallah canm çok sağolasin
Ben aneztezili 12 bin çektirdim ekstra kan tahlili istiyorlar 13 kusur filan gelmiştiÜcret ne kadardi acaba
Yaa fiyat çokmus, teşekkür ederim bilgi içinBen aneztezili 12 bin çektirdim ekstra kan tahlili istiyorlar 13 kusur filan gelmişti