- 23 Haziran 2020
- 101
- 89
- 48
- Konu Sahibi almanyalibirgelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilaç tüplere ulaşmış tüpleriniz açık hag nin amacı da bu zaten gözünüz aydınArkadaşlar bugün hsg çektirdim nasıl sizce? Doktor bir şey yok dedi ama dikkatli bakarsanız küçük bir nokta var o ne oluyor acaba?
Ben beyaz noktayı bahsediyorum ama kist vs mi acaba?
Bende hsg çektiricem haftaya sen ne kadara çektirdim anestezi ortamında mı çektirdin nasıl oldu açıklar mısın bne korkuyorum çünkü ve çok pahalı bir işlemArkadaşlar bugün hsg çektirdim nasıl sizce? Doktor bir şey yok dedi ama dikkatli bakarsanız küçük bir nokta var o ne oluyor acaba?
Normal nir görünüm bence canım kislter beyaz cıkmaz metal birşey gibi hsg sonrası hamilleik mümkün şuan durumlar nedirArkadaşlar bugün hsg çektirdim nasıl sizce? Doktor bir şey yok dedi ama dikkatli bakarsanız küçük bir nokta var o ne oluyor acaba?
İki tüp de açık görünüyor ama yine de doktorunuza danışın lütfen.Kızlar benimkinede bakarmısınız
Eki Görüntüle 2901105
Teşekkür ederim canımİki tüp de açık görünüyor ama yine de doktorunuza danışın lütfen.
Rica ederim, tıp öğrencisiyim ancak göz aşinalığı ile yorum yapabildim.Teşekkür ederim canım
Tamam kuzum çok sağol burda herkes bilgiis varsa fikrini belirtiyor ama dediğin gibi en doğrusu doktorla görüşmek ben danıştım bi kaç doktora kimi tıkalı dedi şimdi ki gittiğim doktorum açık diyor laparoskopiyi ben önermiyorumm olur diyor 2 aydır tedavi görüyorum eşimdede sorun var sırf o yüzdende olmuyor olabilir pko var bide bende hafif bu ay kan vermiştim bide beklediğim adet tarihinden 5 gün önce negatif çıktı pko olunca geç yumurtlama olayıda oluyormuş gelmedi reglim 6 gün oldu tedavi gördüğüm için düzene girmişti belki bi mucize oldu bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyip kan verecemRica ederim, tıp öğrencisiyim ancak göz aşinalığı ile yorum yapabildim.