Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg filmi için verilen kontrast madde olabilir mi, orada küçük bi odak kalmış olabilir. Filmden anlamıyorum ama o kadar parlak bir kist olacağını pek sanmıyorum.
Bende hsg çektiricem haftaya sen ne kadara çektirdim anestezi ortamında mı çektirdin nasıl oldu açıklar mısın bne korkuyorum çünkü ve çok pahalı bir işlem
Merhaba o bölgedeki beyazlık ancak taş olabilir. Ama doktorunuzun dikkatini cekerdi mutlaka. Üreterde, mesaneye yakın bölgede tas olabilir. Ama o zaman ciddi ağrınız olurdu taşı atmak için.
Tamam kuzum çok sağol burda herkes bilgiis varsa fikrini belirtiyor ama dediğin gibi en doğrusu doktorla görüşmek ben danıştım bi kaç doktora kimi tıkalı dedi şimdi ki gittiğim doktorum açık diyor laparoskopiyi ben önermiyorumm olur diyor 2 aydır tedavi görüyorum eşimdede sorun var sırf o yüzdende olmuyor olabilir pko var bide bende hafif bu ay kan vermiştim bide beklediğim adet tarihinden 5 gün önce negatif çıktı pko olunca geç yumurtlama olayıda oluyormuş gelmedi reglim 6 gün oldu tedavi gördüğüm için düzene girmişti belki bi mucize oldu bilmiyorum bi kaç gün daha bekleyip kan verecem