- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Rahim filminden sonra gebe kalan varmı ben rahim filmi çektireli 4 ay oldu ama hiçbir sonuç alamadım bende polikistik over var ondan dolayı mı gebe kalamiyorum acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan ilaç kullanıyorum bakalım olucak ki cyclo adlı ilacı kullanan varmı acabaOlabilir. Ben de hamile kalamadım
5 ay gecti benım de daha kalamadımRahim filminden sonra gebe kalan varmı ben rahim filmi çektireli 4 ay oldu ama hiçbir sonuç alamadım bende polikistik over var ondan dolayı mı gebe kalamiyorum acaba ???
Ben boşuna yaptırdım diye düşünüyorum hiç faydası olmadı rahim filmimin5 ay gecti benım de daha kalamadım![]()
Ayy ne güzel benimMerhaba ben en son rahim filminden önce adet olmuştum şuan hamileyim ilk ayda oldu çok şükür. Ama bende kist yokdu sadece miyomum vardı oda rahimin arka tarafında kaldığı için engel değildi. Filmde sol tüpte hafif tıkanıklık varmış oda açılmış. Sonra hamile kalmışım zaten. Rabbim sizlerede nasib eder inşallah![]()
Bosuna değildir de Baska sıkıntılar vardır bi çok kısı bu sekılde ilk 3 ay içinde hamıle kalmıs..nasip giriyo sonra devreye işteBen boşuna yaptırdım diye düşünüyorum hiç faydası olmadı rahim filmimin
Evet oda varBosuna değildir de Baska sıkıntılar vardır bi çok kısı bu sekılde ilk 3 ay içinde hamıle kalmıs..nasip giriyo sonra devreye işte
Rahim filmi zor gerçekten ama tuplerinize baktırın belki tupleriniz kapalı idir zaman dilimide olabilirMerhabalar bende bir buçuk yıldır bebek düşünüyorum Normalde hiçbir şey yok diyorlar Bir ay öncesinden gittim rahim içi filmi istediler ben de o da Malum Türkiye'nin durumundan dolayı çektirmedim Normalde herhangi bir sıkıntı görünmüyor O zaman diliminde olur mu bilmiyorum
Teşekkürederim virus belasi gitsin gidrcem doktoraRahim filmi zor gerçekten ama tuplerinize baktırın belki tupleriniz kapalı idir zaman dilimide olabilir