blk10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 968 1 46 1 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi blk10 #1 kızlar..bu fılımden sonra hemen hamıle kalan oldumu.cok merak edıyorum bu konuyu yardımcı olurmusunuz?tupler kapalıydı sımdı acıldı bekleme suresı dedı dr....bu fılmı cektırıp hamıle kalanlardan cvp beklıyorum arkadaslar..
kızlar..bu fılımden sonra hemen hamıle kalan oldumu.cok merak edıyorum bu konuyu yardımcı olurmusunuz?tupler kapalıydı sımdı acıldı bekleme suresı dedı dr....bu fılmı cektırıp hamıle kalanlardan cvp beklıyorum arkadaslar..
K kakarakubara Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 844 60 323 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi blk10 #2 ne zaman çekildin ben geçen hafta çekildim beklemedeyiz şuan bendede solda yapışıklık vardı açıldıı
blk10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 968 1 46 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi blk10 #3 gamze2779 .!.: ne zaman çekildin ben geçen hafta çekildim beklemedeyiz şuan bendede solda yapışıklık vardı açıldıı Genişletmek için tıkla... 10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı
gamze2779 .!.: ne zaman çekildin ben geçen hafta çekildim beklemedeyiz şuan bendede solda yapışıklık vardı açıldıı Genişletmek için tıkla... 10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı
K kakarakubara Guru Kayıtlı Üye 7 Ocak 2011 844 60 323 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi blk10 #4 blk10 .!.: 10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı Genişletmek için tıkla... 15i adet tarihim bekliyoruz adet olursamda olmazsamda gidecz bakalım ne diyecek drum bana bu ay riskin yüksek dedi bekleyelım falan demedı hıc
blk10 .!.: 10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı Genişletmek için tıkla... 15i adet tarihim bekliyoruz adet olursamda olmazsamda gidecz bakalım ne diyecek drum bana bu ay riskin yüksek dedi bekleyelım falan demedı hıc
elzey Oğullarıma kardeş geliyor Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2010 52 2 36 Bursa 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi blk10 #5 selamlar. ben dış gebelik ameliyatı olduktan 2 ay sonra rahim filmi çektirdim ve o ay hamile olmayı hiç beklememe rağmen film çekildikten 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve şu an kızım 5 yaşında.
selamlar. ben dış gebelik ameliyatı olduktan 2 ay sonra rahim filmi çektirdim ve o ay hamile olmayı hiç beklememe rağmen film çekildikten 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve şu an kızım 5 yaşında.