How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Rahim filminden sonra hemen hamile kalınırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi blk10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

blk10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
968
1
46
kızlar..bu fılımden sonra hemen hamıle kalan oldumu.cok merak edıyorum bu konuyu yardımcı olurmusunuz?tupler kapalıydı sımdı acıldı bekleme suresı dedı dr....bu fılmı cektırıp hamıle kalanlardan cvp beklıyorum arkadaslar..

ne zaman çekildin ben geçen hafta çekildim beklemedeyiz şuan bendede solda yapışıklık vardı açıldıı

ne zaman çekildin ben geçen hafta çekildim beklemedeyiz şuan bendede solda yapışıklık vardı açıldıı

10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı

10 gün oldu aynen bende beklemedeyım.ne kadar sonra gıdeceksın dr.a olur yada olmaz 2-3 ay bekleyelım dedı

15i adet tarihim bekliyoruz adet olursamda olmazsamda gidecz bakalım ne diyecek drum bana bu ay riskin yüksek dedi bekleyelım falan demedı hıc

selamlar. ben dış gebelik ameliyatı olduktan 2 ay sonra rahim filmi çektirdim ve o ay hamile olmayı hiç beklememe rağmen film çekildikten 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ve şu an kızım 5 yaşında.

Back