- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ogretmen61
-
gebelik olsa bile rahim radyasyona maruz kaldığı için düşükle sonuçlanır:)
Öyle dedi doktor
aradigim yanit =)2013 yılında rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra gebe kaldım.Hemde eşimin sperm sayıları çok düşüktü...şans bayağı artıyor rahim filmi sonrası
çekiyor:) sadece ilaçları siz alıyorsunuzRahim filmini devlet hastanesi de cekiyor mu
Ilaclari ne kadarçekiyor:) sadece ilaçları siz alıyorsunuz
Muayene ücretleri dahil 80 tl ödemiştim eczaneye.Ilaclari ne kadar
Resmen bedava ben ozele 1 milyar verdimMuayene ücretleri dahil 80 tl ödemiştim eczaneye.
Başka bi arkadaşım 65 tl ödemişti.
anestezili mi cektirdinizResmen bedava ben ozele 1 milyar verdim
Hayir anestezili daha pahaliydianestezili mi cektirdiniz
çok pahalıya cektirmissiniz gerçektenHayir anestezili daha pahaliydi
Bana da aksine ilk üç ay şansın arttığı için aşılama yapmayalım doğal yoldan dene demişti. Ayrıca hsgyi çekindiğimde radyasyon yok demişti dr bana elimde telefonla girdiğim için sormuştum çünkü sorun olur mu diyegebelik olsa bile rahim radyasyona maruz kaldığı için düşükle sonuçlanır:)
Öyle dedi doktor
Benim filmimi uzman dr çekti kendisi öyle dedi, dediğinde haklıydı çünkü ben cektireli 2 hafta olacak ama lekelenmem devam ediyor hâlâ =) Ayrıca korumayıp çok düşük yapan gebe okudum burda :) Bilemem her dr farklı söylüyorBana da aksine ilk üç ay şansın arttığı için aşılama yapmayalım doğal yoldan dene demişti. Ayrıca hsgyi çekindiğimde radyasyon yok demişti dr bana elimde telefonla girdiğim için sormuştum çünkü sorun olur mu diye
Olabilir cnm benim ki mrlı hsgydi. Leke de bi iki gün geldi. Bi druna danış istersen iki hafta uzun bi süre gibi geldi.Benim filmimi uzman dr çekti kendisi öyle dedi, dediğinde haklıydı çünkü ben cektireli 2 hafta olacak ama lekelenmem devam ediyor hâlâ =) Ayrıca korumayıp çok düşük yapan gebe okudum burda :) Bilemem her dr farklı söylüyor
Hastane prosedürü bu şekilde işliyor canım her hastaya 15 gün yasaklıyorlar:) ben işimi şansa birakmayim deyip korundum bu ay da böyle geçsin ne yapalım:)Olabilir cnm benim ki mrlı hsgydi. Leke de bi iki gün geldi. Bi druna danış istersen iki hafta uzun bi süre gibi geldi.
Hastane prosedürüyse tabii uymak şart haklısınız prosedür bu şakaya gelmezHastane prosedürü bu şekilde işliyor canım her hastaya 15 gün yasaklıyorlar:) ben işimi şansa birakmayim deyip korundum bu ay da böyle geçsin ne yapalım:)
Ben varım ama rahim filmi çekimdiğim ay değil ondan sonraki ay gebe kaldım 8 haftalıkken düşük olduKızlar merhaba. Rahim filmi çekildiği ay hamile kalan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba?
Evet enayilik1 milyar mı
Komik bir şey mi söyledim, anlayamadım arkadaşımHastane prosedürüyse tabii uymak şart haklısınız prosedür bu şakaya gelmez
Tıkalı olan tüplerim açıldı benim, ondan dolayı oluyor =)Benim sadece o gün lekelenmem oldu daha da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?