- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
- Konu Sahibi ogretmen61
-
Yaa çok üzüldüm geçmiş olsunBenAma maalesefki 7+3 te kalp atımı durduğu için kürtaj oldum
1 hafta olmasın demişti drumYaa çok üzüldüm geçmiş olsunfilm çekildikten sonra doktor ilişki yasağı koydu mu size?
Yumurtlama takibi yapıyorum yakın gibi benim ama daha 2 gün oldu çekileli, ne yapsam bilmiyorum1 hafta olmasın demişti drum
vallah ben de bu ay çektirdim boşa bitti işte 15 gün yasak benim ilişki =))Bi ay daha boşa gidiyo böyle hissediyorum
sizin sıkıntı neydi acabaŞubat ayında rahim filmi çekindim kasımda hamile olduğumu öğrendim doktor o zamanda 1 yıl boyunca gebelik şansın 3 katına cıktı demisti ben 9 ay sonra hamileydim ınsallah sen benim kadar beklemezsin
15 gün de neymiş ya bazı doktorlar 3 gün diyor neye göre belirleniyo buvallah ben de bu ay çektirdim boşa bitti işte 15 gün yasak benim ilişki =))
Sanırım dr a göre değişiyo bu korunma süresi
Şubat ayında rahim filmi çekindim kasımda hamile olduğumu öğrendim doktor o zamanda 1 yıl boyunca gebelik şansın 3 katına cıktı demisti ben 9 ay sonra hamileydim ınsallah sen benim kadar beklemezsin
sizin sıkıntı neydi acaba
Ben 2016 yılında dış gebelik geçirmiştim daha sonra 2 aşılama yaptırdım tutmadi en son doktor rahim filmi istedi cekindim sag tüpüm tikaliydi o açıldıİnşallahSorun neydi sizde
gebelik olsa bile rahim radyasyona maruz kaldığı için düşükle sonuçlanır:)Bazıları 3 gün bazıları 1 hafta bazıları 15 gün ilginç
Benim eşimin de ileri hızlısı düşük inşallah bize iyi gelir2013 yılında rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra gebe kaldım.Hemde eşimin sperm sayıları çok düşüktü...şans bayağı artıyor rahim filmi sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?