Rahim filminden sonra hamile kalanlar

Aydngzmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
2
1
1
29
Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış. 1.5 yıldır deniyoruz bebek olmuyo. Kan sonuçlarım hormon sonuçlarımda normal çıktı. Rahim filminden sonra hamile kalan var mı 🤔

Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış. 1.5 yıldır deniyoruz bebek olmuyo. Kan sonuçlarım hormon sonuçlarımda normal çıktı. Rahim filminden sonra hamile kalan var mı 🤔
Merhaba. Ben de pko var. Bende ocakta rahim filmi çektirdim. Şubata hamile kaldım. Çok şükür şimdi 11 haftalık olduk. Darısı başına inşallah

Bende bu ay çektirdim tüpler açıktı acaba rahim filmi etkisiyle bende hamile kalır mıyım ki

Canım tüplerde enfeksiyon tıkanıklık vs varsa açılmanın etkisiyle gebelik oluşuyor ama senin sonucun zaten temiz gelmiş.. ayrıca tüp tikanikligina sebep olan bakteriler erkekten bulaşan bel soguklugu (gonore) ve klamidya dır.. eşinizin de tedavi olması gerekiyor

Merhaba. Ben de pko var. Bende ocakta rahim filmi çektirdim. Şubata hamile kaldım. Çok şükür şimdi 11 haftalık olduk. Darısı başına inşallah
Canım bende de pko var adet olup mu hamile kaldın yoksa kalmadan direk mi hamile kaldın

bende bu ay çekindim ama yumurtlamadan sonra ya denk geldi .tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı ilk adetimi oldum. bakalım bundan sonra nasıl olacak hayırlısı Allahtan

Canım bende de pko var adet olup mu hamile kaldın yoksa kalmadan direk mi hamile kaldın
Merhaba canım. 1 şubatta Adet oldum. Normalde benim adetler 5 gün sürerdi. Şubatta sadece 3 gün sürmüştü. Ozaman fark ettim uzun bir aradan sonra 18 şubat ta yumurtlama oldu. Kısmet inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın🤲

Back