Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış. 1.5 yıldır deniyoruz bebek olmuyo. Kan sonuçlarım hormon sonuçlarımda normal çıktı. Rahim filminden sonra hamile kalan var mı
Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış. 1.5 yıldır deniyoruz bebek olmuyo. Kan sonuçlarım hormon sonuçlarımda normal çıktı. Rahim filminden sonra hamile kalan var mı
Canım tüplerde enfeksiyon tıkanıklık vs varsa açılmanın etkisiyle gebelik oluşuyor ama senin sonucun zaten temiz gelmiş.. ayrıca tüp tikanikligina sebep olan bakteriler erkekten bulaşan bel soguklugu (gonore) ve klamidya dır.. eşinizin de tedavi olması gerekiyor
bende bu ay çekindim ama yumurtlamadan sonra ya denk geldi .tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı ilk adetimi oldum. bakalım bundan sonra nasıl olacak hayırlısı Allahtan
Merhaba canım. 1 şubatta Adet oldum. Normalde benim adetler 5 gün sürerdi. Şubatta sadece 3 gün sürmüştü. Ozaman fark ettim uzun bir aradan sonra 18 şubat ta yumurtlama oldu. Kısmet inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın