arkadaşlar merhaba 26 yaşında 3 senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz hiç bir problem yok ne eşimde nede bende nerde iyi dktor duydumsa gittim yumurtalıklar sagda 5-6 tane solda 6-7 antral folikül kist yok myom yok iltihap yok adet düzensizliği yok hiç birşey yok anlıycanız hiç korunmadım eşimin sperm sayısı normozsperm cıktı en son artık rahim filmi istendi özelde genel anetezi ile çekindim yanlış çıkan bişey olmasın diye daha dktor ultrasonla bakarken yüzde 95 hiç birşeyniz çıkmıycak dedi ölede oldu rahimde hiç bir yapışkanlık yada başka bişey yok tüpler açık gayet güzel dktorumun dediği takdiri ilahi diyor kağıtlarıma açıklanamayan infertilite yazmışlar böyle durumlarda ilaç veremiyoruz hemen aşılamaya başlayalım dediler hastalanayım aşılama işlemleri başlıycaz bakalım sizler nasıl hamile kaldınız banada yardımcı olur neler neler denemedim soğan suları incir kürleri yakılar belime bardak çektirdim ayaklarımı saatlerce dikiyrum belimin altına yastıklar yok allah yok hamile kalamıyorum napıyım daha artık bilmiyorum yardımcı olun banada neler yaptınız hangi yolla hamile kaldınız belki birinizin vesile ile hamile kalırım şimdiden cevap yazan arkadaşlarımaa teşekkür ederim.