• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filminden sonra hamile kalanlar yardımcı olurmusunuz

eva26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
25
0
36
Eskişehir
arkadaşlar merhaba 26 yaşında 3 senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz hiç bir problem yok ne eşimde nede bende nerde iyi dktor duydumsa gittim yumurtalıklar sagda 5-6 tane solda 6-7 antral folikül kist yok myom yok iltihap yok adet düzensizliği yok hiç birşey yok anlıycanız hiç korunmadım eşimin sperm sayısı normozsperm cıktı en son artık rahim filmi istendi özelde genel anetezi ile çekindim yanlış çıkan bişey olmasın diye daha dktor ultrasonla bakarken yüzde 95 hiç birşeyniz çıkmıycak dedi ölede oldu rahimde hiç bir yapışkanlık yada başka bişey yok tüpler açık gayet güzel dktorumun dediği takdiri ilahi diyor kağıtlarıma açıklanamayan infertilite yazmışlar böyle durumlarda ilaç veremiyoruz hemen aşılamaya başlayalım dediler hastalanayım aşılama işlemleri başlıycaz bakalım sizler nasıl hamile kaldınız banada yardımcı olur neler neler denemedim soğan suları incir kürleri yakılar belime bardak çektirdim ayaklarımı saatlerce dikiyrum belimin altına yastıklar yok allah yok hamile kalamıyorum napıyım daha artık bilmiyorum yardımcı olun banada neler yaptınız hangi yolla hamile kaldınız belki birinizin vesile ile hamile kalırım şimdiden cevap yazan arkadaşlarımaa teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba 26 yaşında 3 senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz hiç bir problem yok ne eşimde nede bende nerde iyi dktor duydumsa gittim yumurtalıklar sagda 5-6 tane solda 6-7 antral folikül kist yok myom yok iltihap yok adet düzensizliği yok hiç birşey yok anlıycanız hiç korunmadım eşimin sperm sayısı normozsperm cıktı en son artık rahim filmi istendi özelde genel anetezi ile çekindim yanlış çıkan bişey olmasın diye daha dktor ultrasonla bakarken yüzde 95 hiç birşeyniz çıkmıycak dedi ölede oldu rahimde hiç bir yapışkanlık yada başka bişey yok tüpler açık gayet güzel dktorumun dediği takdiri ilahi diyor kağıtlarıma açıklanamayan infertilite yazmışlar böyle durumlarda ilaç veremiyoruz hemen aşılamaya başlayalım dediler hastalanayım aşılama işlemleri başlıycaz bakalım sizler nasıl hamile kaldınız banada yardımcı olur neler neler denemedim soğan suları incir kürleri yakılar belime bardak çektirdim ayaklarımı saatlerce dikiyrum belimin altına yastıklar yok allah yok hamile kalamıyorum napıyım daha artık bilmiyorum yardımcı olun banada neler yaptınız hangi yolla hamile kaldınız belki birinizin vesile ile hamile kalırım şimdiden cevap yazan arkadaşlarımaa teşekkür ederim.

merhaba ;

aynı şeyleri bende yaşıyorum canım yıllık evliyim hiç korunmadım.. Adet düzensizliği vardı. 3-4 tane doktor değiştirdim en sonunda sürekli bi doktora gittim.. Rahim film çektiler damarlarda tıkanıklık vardı onlar açıldı eşime sperm testi de yaptılar.. 6 aydır artık her şey yolunda bütün sıkıntılar çözüme kavuştu fakat bebek olmuyor. Doktorun tek dediği şey stres ve sürekli kafanızda olması.. psikoloji gebe kalmayı etkileyebiliyormuş..Yumurtlama dönemlerinin olduğu gün kafana hiç bişey takma imkanın varsa evinden uzaklaş kısa süreli bi tatil yani iş olarak görmeyip kafan sakinken ilişkiye girersen tutma ihtimali çok daha yüksekmiş.

İnşallah biran önce bebeşimiz olur.. Sağlıklı bi şekilde kocağımıza almayı nasip eder allahımm :)

inşallah canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir stres yapmamaya çalışıyorum ama aşırı sinirli titiz ve temizlik hastası bir bayanım birde şu var ki çevremde herkez hamile kime gitsem ya gelini hamile kendisi hamile görümcemin bebeği yeni oldu eltimin bebeği daha bir haftalık oldu kendi yengem hamile en yakın arkadaşlarımın ikisi doğurdu çok sevdiğim yengemin kızı oldu ben böyle duydukça nasıl stres yapmam bilmiyorum ama içime laf söz geçiremiyorum tatile gitsemde olmuyor kafada hep aynı problemler bakalım allah büyük bugün kandil gecesi allahım sana banada bebeği olmayan herkezlere nasip etsin.

inşallah canım allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir stres yapmamaya çalışıyorum ama aşırı sinirli titiz ve temizlik hastası bir bayanım birde şu var ki çevremde herkez hamile kime gitsem ya gelini hamile kendisi hamile görümcemin bebeği yeni oldu eltimin bebeği daha bir haftalık oldu kendi yengem hamile en yakın arkadaşlarımın ikisi doğurdu çok sevdiğim yengemin kızı oldu ben böyle duydukça nasıl stres yapmam bilmiyorum ama içime laf söz geçiremiyorum tatile gitsemde olmuyor kafada hep aynı problemler bakalım allah büyük bugün kandil gecesi allahım sana banada bebeği olmayan herkezlere nasip etsin.

Canim Allah dermansiz dert vermesin hic uzulme.eger sende sorun yoksa ya ovulasyo gunlerini kaciriyorsuniz ya da spermlerde bir sorun var.uzun sure hamile kalinmadiysa morfoloji ve ileri hareketli hiz sebep gosterilir genelde.bana esinin sperm degerlerii tam yazarsan sana elimden geldigince yardimci olurum

Kızlar ben de dün hsg çektirdim raporda solda kontrast madde peritonaya ulaştı sagda kontrast madde geçişi azaldı yazıyor. Doktor sorun yok dedi ama içim sıkılıyor. Cok guzel 3 tanede yumurtam var :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim Allah dermansiz dert vermesin hic uzulme.eger sende sorun yoksa ya ovulasyo gunlerini kaciriyorsuniz ya da spermlerde bir sorun var.uzun sure hamile kalinmadiysa morfoloji ve ileri hareketli hiz sebep gosterilir genelde.bana esinin sperm degerlerii tam yazarsan sana elimden geldigince yardimci olurum

canım geç yazdım kusura bakma eşimin sperm testi normozspermografi çıktı çok iyi dedi doktor bendede hiç bişey yok yazdığım gibi nasıl olcak bilmiyorum

Aynen arkadaşım yazilanlar beni anlatıyor 4 yıllık evliyim. bende dr eşimde de hiç bir sorun yok.1 yıldır korunmuyorum. Ve Çocuk olmadı..😑😣 üzülüyor insan etrafındaki herkes doğuruyor sen doguramadin gitti diyorum kendime. .bide ya hiç hamile kalmazsam diye korkuyorum. Dua ediyorum bol bol çocuk sahibi olmak isteyen herkes için..Bu arada doktor bu ay femara diye bi ilaç verdi bana bunu kullancam. .Ins iyi gelir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben de dün hsg çektirdim raporda solda kontrast madde peritonaya ulaştı sagda kontrast madde geçişi azaldı yazıyor. Doktor sorun yok dedi ama içim sıkılıyor. Cok guzel 3 tanede yumurtam var :(

Canım nerede çektirdin hsg yo.zor oldumu birde ne kadar fiyatı?.bende p.tesi cektiricem.cok korkuyorum.

slm kızlar son 8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı dr a gittik şükür her şeyhormon-sperm normal gözüküyor drdan rahim filmi istedim ama 1 yıl beklememiz gerektiğini söyledi fakat bir sorun varsa da zaman kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım

Rahim fiilmi cektirmeni tavsiye ederim bendede hersey normaldi hgs de polip çıktı demekki normal değilmiş ama sen çok yeni sin ama için rahat eder sevgiler...

Merhaba ben gecen ayın 26sında hsg cektirdim tertemiz cıktı sonucum. Benim sormak istedigim su hsgyi adetim bittigi gunun ertesi gunu cektirdim. Cekimin ertesi gun ve tam yumurtlamama denk gelen gun iliskiye girdim yumurlama donemimden beri kasık agrım arada sag ve solda batmalarım ve karnımda sislik var. Adet gunum 18ı yani daha 7gun var sizce evde test yapmalıyımım tesekkurler

Back